0

Н а автосалона в Женева Dacia представя новата лимитирана серия, наречена Red Line, която се отличава с ексклузивен червен цвят Red Fusion. Новите версии ще се предлагат както за всъдехода Duster, така и за моделите Sandero, Logan MCV и Dokker от гамата Stepway. Освен в червения цвят, моделите ще се предлагат и с още един нов светлосив цвят Highland Gray. Лимитираната серия Red Line има промени в екстериора на автомобила, сред които червени елементи в страничните огледалата и праговете.

На автосалона в Женева Dacia представя новата лимитирана серия, наречена Red Line, която се отличава с ексклузивен червен цвят Red Fusion. Новите версии ще се предлагат както за всъдехода Duster, така и за моделите Sandero, Logan MCV и Dokker от гамата Stepway. Освен в червения цвят, моделите ще се предлагат и с още един нов светлосив цвят Highland Gray. Лимитираната серия Red Line има промени в екстериора на автомобила, сред които червени елементи в страничните огледалата и праговете.

В интериора се забелязват нови панели от вътрешната страна на вратите, специална тапицерия и декоративни елементи около отворите за въздух. Салонът е с приятен външен вид, с нюанси в светлосиво и загатващи червени акценти, създавайки контраст с тъмното табло. Лимитираната серия е оборудвана с полезни технологии като заден сензор за паркиране, автоматичен климатик, карта Dacia за безключов достъп и бутон за стартиране на двигателя, система за наличие на обект в сляпата точка, широкоъгълна камера и мултимедийна система Media Nav Evolution, съвместима с Apple CarPlay и Android Auto.

Новата Dacia Duster Red Line вече е наличен за поръчка и в България

На щанда на Dacia в Женева е представен и новият 1,3-литров 4-цилиндров бензинов турбомотор TCe 150, наличен за Dacia Duster. Новият бензинов двигател е с мощност 150 к.с. и съчетава последните иновации на Алианса за да удовлетвори най-високите очаквания по отношение на надеждността, издръжливостта и разхода на гориво.