0

Е то че остават броени дни до края на декември и новата 2020 година вече чука на вратата. Докато мъжете се чудят в кой ресторант ще полеят празника, то всяка дама умува над тоалета си. На 31-ви срещу 1-ви прелистваме нова страница от живота си и традицията повелява да го направим в чисто нов тоалет. В случай че още не сте си избрали такъв, „Монитор“ събра най-горещите тенденции за зимно парти.

Ето че остават броени дни до края на декември и новата 2020 година вече чука на вратата. Докато мъжете се чудят в кой ресторант ще полеят празника, то всяка дама умува над тоалета си. На 31-ви срещу 1-ви прелистваме нова страница от живота си и традицията повелява да го направим в чисто нов тоалет. В случай че още не сте си избрали такъв, „Монитор“ събра най-горещите тенденции за зимно парти.

Ако можем да бъдем сигурни, че едно нещо няма да излезе от мода в близките години (или изобщо), то това е

малката черна рокля

Тя е задължително попълнение в гардероба на всяка себеуважаваща се дама и сигурно притежавате поне пет такива, но за Нова година можете да увеличите колекцията си. Изборът на пазара в това отношение е голям – с тънко златисто коланче, с широк червен корсет, с дантела, с гол гръб и т. н. Трудно ще сбъркате в модела, но ако искате да сте точно в крак с модата, то

разголете рамената си

През този сезон роклите с голи рамена, независимо черни или не, се завърнаха в парти колекциите на световноизвестните дизайнери. Те вдъхват нотка сексапил и олицетворяват точната формула за женственост. Тази част от тялото на жената, която разкрива шията, раменете и част от бюста, крие мистерия, която подлудява мъжката аудитория.

Освен изцяло изрязана горна част обаче нашумяха и тоалети с паднали рамене, които все пак имат някакви тънки и дискретни презрамки.

Дължината на ръкавите пък трябва да е до лакътя, като за предпочитане е да са широки или с някаква дантела по края.

За дамите, които не се славят с голям бюст, е най-добре да заложат на горна част с ластик, който ще попречи на роклята да се свлече.

Най-голямото предимство на този тип облекла е, че издължават фигурата ви.

Представителките на нежния пол имаме лошия навик да не се съобразяваме с минусовите градуси, когато мислим за празнично облекло. Затова роклята, независимо дали е къса или дълга, трябва да се съчетае с връхна дреха. Последен писък на модата в момента са

златните сака и блейзъри

Някои са с пайети, други с ресни, трети с промазан ефект. Ключовата дума тук е злато. Единственият минус е, че след като инвестирате в такъв тип връхна дреха, то тя няма да ви е много от полза. Какво имаме предвид – този блясък е изключително подходящ за парти, но не и за ежедневна употреба.

Още едно облекло се завърна под светлината на прожекторите и е подходящо за посрещането на Новата година. Става въпрос за

гащеризоните

Разбира се, не говорим за старомодните дънкови такива, а за женствени гащеризони. Тук отново ще ви е нужен блясък, а дизайнерите са помислили в аванс за това. При повечето актуални модели горната част представлява лъскаво бюстие, а долната наподобява черен панталон. Можете да заложите и на изчистен червен гащеризон. Удобството на този тоалет е, че за разлика от роклята няма да ви се налага да се притеснявате от дължината, нито пък от студа. Но имайте едно наум – не прекалявайте с напитките, защото свалянето на гащеризона в повечето случаи е много трудно.

Истината е, че не всеки обича фойерверките и отварянето на 20 бутилки шампанско едновременно. Затова правилният избор е да вдигнат наздравици за 2020 година

в домашна обстановка

Ако не сте от жените, които обичат да носят рокли и токчета вкъщи, добрата новина е, че стилът „спортен шик“ е сред отличниците на подиума тази година. Слагайте тениска, обуйте най-удобните си маратонки или пантофки и намерете удобен спортен панталон. Модерни през този сезон отново са широките такива с висока талия. Важно е да не се пренебрегват основните правила при избора на такъв тип тоалети, а те са: 1. Не смесвайте повече от 3 различни цвята, за да не стане спортен кич; 2. Избягвайте всякакви ярки емблеми и 3. Не слагайте над спортния панталон многопластови блузи или такива с разни пискюли и камъчета по тях. Ако не сте сигурни при избора на съчетание, най-добре е да заложите на класическите бели или черни изчистени дрехи. Или още по-добре – комбинация от двете.

Не на последно място трябва да предупредим:

Не забравяйте аксесоарите!

Целият този блясък, който ще диктува при посрещането на Новата година, трябва да е съчетан със стилни бижута. Ако харесвате дълги обеци и масивни колиета, но не подхождат на ежедневните ви тоалети, сега е моментът да ги разходите. Златото е най-доброто предложение, но 2020 е годината на Металния плъх, така че можете да я уважите с метал по избор.