0

Ч аст от футболистите на ЦСКА разтовариха от интензивните тренировки по време на лагера в Алания с картинг състезание. Треньорът Стойчо Младенов даде почивка на играчите преди днешната контрола със „Стал“ (Миелец) и те оползотвориха подобаващо свободното време.

Част от футболистите на ЦСКА разтовариха от интензивните тренировки по време на лагера в Алания с картинг състезание. Треньорът Стойчо Младенов даде почивка на играчите преди днешната контрола със „Стал“ (Миелец) и те оползотвориха подобаващо свободното време.

В картинг състезанията аржентинският халф на ЦСКА Федерико Варела бе с най-бързо време в обиколките и заслужено спечели първото място. Определеният за най-добър чужденец в българското първенство Жорди Кайседо също показа завидни умения с управляването на малките колички, но остана далеч назад от времето на много по-лекия от него Варела.

Иначе ЦСКА най-накрая дочака завръщането на Греъм Кери. Ирландецът пристигна в хотела на тима в сряда късно вечерта, като не пропусна да поздрави съотборниците си за успехите им в класацията „Футболист на годината“. Там Георги Йомов завърши на трето място, Юрген Матей взе също 3 награди, а с 2 остана Кайседо.