0

Ц СКА продаде защитника Карол Метс в лидера в швейцарското първенство „Цюрих“, съобщиха официално от клуба. Сделката бе очаквана, като двете страни преговаряха от 2 седмици.

ЦСКА продаде защитника Карол Метс в лидера в швейцарското първенство „Цюрих“, съобщиха официално от клуба. Сделката бе очаквана, като двете страни преговаряха от 2 седмици.

„Финансовите параметри по сделката са конфиденциални, обявиха „червените“. - Към естонския национал, чийто контракт изтичаше в края на сезона, имаше интерес и от други чуждестранни клубове, но швейцарците бяха най-настоятелни в желанието си да го привлекат, предлагайки най-сериозна оферта.

28-годишният защитник бе привлечен в Борисовата градина през месец септември миналата година и до момента записа 14 мача за шампионата и Купата на България. Определящо за преминаването му беше и желанието на самия състезател да играе по-редовно като титуляр. Благодарим на Карол Метс за професионалното отношение и себераздаване с червената фланелка и му пожелаваме успехи в новото футболно предизвикателство!", допълниха от ЦСКА.