COVID-19 намали фирмите за „Дни на кариерата“ в ТУ-София

COVID-19 намали фирмите за „Дни на кариерата“ в ТУ-София

Щандовете на фирми и организации, които ще се включат в 15-то издание на „Дни на кариерата“ в Техническия университет – София, ще бъдат по-малко от миналата година, поради необходимостта от по-голяма дистанция във връзка с наложените мерки за ограничаване на разпространението на COVID-19, съобщават от вуза.

Въпреки извънредните обстоятелства и сложната икономическа ситуация изложението предизвика огромен интерес сред работодателите. В него ще се включат над 80 фирми и организации, от различни бизнес сектори, свързани с направленията, по които ТУ-София обучава студенти.
Изложението е традиционен форум за срещи на място, по време на който работодателите представят своите дейности пред студентите и преподавателите, предлагат стажантски позиции, работни места и стипендиантски програми на младите специалисти.
Изложението на работодатели ще се състои в рамките на два дни – на 13-ти октомври в гр. София и на 14-ти октомври 2020 г. – във филиала на ТУ-София в Пловдив и във „Факултет и Колеж“ в Сливен. То ще се проведе в три учебни корпуса на ТУ-София – 1-ви, 2-ри и 12-ти.
Официалното откриване ще се състои на 13-ти октомври, от 10:00 часа, в централното фоайе на 12-ти учебен корпус.
Основен организатор на събитието е център „Кариера и възпитаници (Алумни)“ на ТУ-София.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.