0

Н а своя щанд на автомобилния салон в София, френският производител Citroen отбелязва своят 100-годишен юбилей. У нас френската марка е представена от компанията „Автомотор Корпорация”, която отчете, че за 28 години откакто е на българския пазар, е реализирала над 36 000 продажби. На щанда на Citroen е изложена обновената динамична, стилна и последователна гама от 6 нови модела, лансирани от 2016 година до днес. Всички те се отличават с дързък дизайн и висок комфорт, плод на 100-годишния опит в тази сфера.

На своя щанд на автомобилния салон в София, френският производител Citroen отбелязва своят 100-годишен юбилей. У нас френската марка е представена от компанията „Автомотор Корпорация”, която отчете, че за 28 години откакто е на българския пазар, е реализирала над 36 000 продажби. На щанда на Citroen е изложена обновената динамична, стилна и последователна гама от 6 нови модела, лансирани от 2016 година до днес. Всички те се отличават с дързък дизайн и висок комфорт, плод на 100-годишния опит в тази сфера.

Щандът на Citroen е вдъхновен от концепцията на французите за съвременен градски шоурум, наречен La Maison Citroen, който напомня на комфортна зона за живеене. Посетителите могат да видят и иновативни технологии в годината на първото столетие на марката. Начело на щанда е новият флагмански кросоувър Citroen C5 Aircross, който през 2020 г. ще предложи и хибридна версия. Citroen продължава продуктовата си офанзива с цел до 2025 г всеки модел да има и електрическа версия.

Освен него са изложени бестселърът C3, представен през ноември 2016 г., новият C4 Cactus, чийто продажби през 2018 са 33% по-високи в сравнение с тези на предшественика му, първият кросоувър в гамата C3 Aircross, както и новият Berlingo, носител на престижната награда „Международен ван на годината 2019” за пътническата и товарната версия.

Всички модели носят новия стил на Citroen и предлагат цялостен комфорт, осигурен от програмата Citroen Advanced Comfort. Най-големият експонат на щанда е пътническият миниван SpaceTourer Business Lounge, който се предлага в три дължини и е практичен избор за семейства, за споделени пътувания и за хора, работещи в сферата на транспортните услуги.