0

Ц ентралната избирателна комисия (ЦИК) със свое решение открива процедура за възлагане на обществена поръчка чрез договаряне без предварително обявление с предмет "Изработка и доставка на хартиени бюлетини за гласуване в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26.05.2019 г.", това съобщиха от Комисията.

Централната избирателна комисия (ЦИК) със свое решение открива процедура за възлагане на обществена поръчка чрез договаряне без предварително обявление с предмет "Изработка и доставка на хартиени бюлетини за гласуване в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26.05.2019 г.", това съобщиха от Комисията.

С решението, което е от 15 април, се определя за отговорно длъжностно лице Николай Желязков - главен юрисконсулт в дирекция "Администрация" на ЦИК.

На него се възлага да публикува документи за участие на интернет страницата на ЦИК в профила на купувача, да изпрати до регистъра на Агенцията по обществени поръчки необходимите документи по възлагането на обществената поръчка, да осъществява дейностите, свързани с провеждането на обществената поръчка, включително и да приема документи за участие.