Ексцентричният майстор готвач Силвена Роу, която от години слави България по света със способностите си в кухнята и беше жури в последния сезон на кулинарното шоу Master Chef у нас, ще отпразнува наближаващия си рожден ден родолюбиво - с преходи в Родопите.

Това тя сподели в интервю за bTV. Лятото на главният готвач е много активно, тъй като е стартирала специален проект за VIP персона в Кувейт и вече неколкократно е посещавала страната. Влюбена в екзотиката на Изтока, кулинарката смята, че е открила своето място за изява и успешно го съчетава с чести визити на родината.

Тя издаде и няколко тайни от любимото й здравословно хранене: „Запомнете нещо – кълновете на броколите са най-противораковата храна. Направо яде раковите клетки само с две лъжици на ден. Ако сте в самолета и хората кашлят, кихат, две лъжици от тях и имунната система се вдига до върховете.“ Според нея отварянето към философията за здравословното хранене пряко рефлектира върху прогреса на нацията. „Истината в храната е: по-силно сърце, по-здрав мозък, по-здрави кости, по-щастриво либидо.“ Нейната формула е - хранене, базирано 75% на растителна основа и внимание към произхода на продуктите.

По темата: силвена роу
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Майли Сайръс отрича изневяра

Певицата Майли Сайръс отрече слуховете, че е изневерила на актьора Лиъм Хемсуърт и това е станало причина за развода им.