ЧЕЗ продава имот за 3,5 млн. лева първоначална продажна цена. Търгът с надаване ще се проведе днес, става ясно от обява на дружеството.  

Имотът е с площ 2 591кв.м и се намира в столицата, на ул. „Цар Симеон“ 330, в непосредствена близост до парк „Света Троица“. В него са построени 4-етажна административна сграда с РЗП 2 720м², столова и топла връзка.

Имотът принадлежи към дълготрайни материални неенергийни активи - недвижимости, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД.

Депозитът за участие в търга е в размер на 10% от първоначалната продажна цена на недвижимия имот или 350 000 лева.

Административната сграда до преди десет години беше един от големите центрове за плащане на ток на дружеството. Там беше регистрирано седалището и адреса на управление на ЕРП -то, което също си търси нов собственик. 

По темата: имоти
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Липса на техници помпа такса „Асансьор“

Липсата на асансьорни техници помпа таксите за поддръжка на съоръженията с 20%. Освен дефицитът на кадри причина за поскъпването са нарастващите кражби от страна на ползвателите на подемниците в жилищните сгради, както и необходимостта от покупка на части за старите асансьори, коментираха експерти.

96% от територията на страната с кадастрална карта до края на 2019-та

„До края на годината очакваме да се постигне покритие на 96% от територията на страната с кадастрална карта. Завършването на кадастралната карта и кадастралните регистри за цялата страна има важна роля за стимулиране на инвестиционните процеси и икономическия растеж.“ Това прогнозира зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Валентин Йовев при откриването на Общото събрание на Национално сдружение недвижими имоти.