ЧАТ ЛЮБОВ: Ето какво означава бързината, с която той ви отговаря

ЧАТ ЛЮБОВ: Ето какво означава бързината, с която той ви отговаря

Всяка връзка започва и протича с комуникация. Често тази комуникация е писмена. Всички са се сблъсквали с това – втренчването в телефона, чудейки се кога ще ви отвърне на съобщението. Понякога чакането е дълго, друг път отговорът идва моментално.

Причините той да ви отговаря в определен интервал от време може да са много – работа, заетост, непредвидени обстоятелства. Но една от всички причини надделява най-много над останалите и това е неговото отношение към вас. Какво означава времето, в което той отговаря на съобщенията ви? Какво говори това за неговото отношение и чувства към вас?

Изпраща незабавно съобщение в отговор на вашето

Възможностите тук са няколко. Възможно е да е силно влюбен във вас, да има силен интерес към вас и да чака с нетърпение да му пишете. Възможно е и да е пристрастен към телефона си, който е винаги в ръцете му. А може и просто да е учтив към вас и да ви отговаря, без да ви кара да чакате. Много хора носят телефона в ръцете си денонощно. Ако ви отговаря моментално не бързайте да се радвате, че ви обожава. Проследете и останалите знаци, издаващи отношението му към вас.

Ако ви изпрати съобщени след половин до един час

Ако отговорът му отнеме по-малко от час, това може да означава, че той е привлечен от вас, но по по-здравословен начин, отколкото ако отговори моментално. Радвайте се, защото това е един от най-нормалните типове реакция при електронна комуникация с човек, който има отношение и чувства към вас, но не страда от маниакално желание да си чати с вас. Не ви и неглижира, което също е от голямо значение.

Ако ви отговори в рамките на един до два часа

След първия час чакане определено ще се подразните. Забавянето на отговора обикновено се тълкува от жените като незаинтересованост. Възможно е обаче той да не иска да бърза да ви отговаря с необмислени отговори. Може да предпочита да ви отговори смислено, което изисква време за размисъл. Мъжете го правят, особено ако държат на жената до тях, искат да я впечатлят и имат намерения за дългосрочно обвързване с нея. Възможно е също така да е зает с работа и други ангажименти, които пречат да поглежда телефона си толкова често, колкото ви се иска.

Ако ви изпрати съобщение след няколко часа

Няколко часа по-късно вероятно сте не просто ядосани, а бесни заради отношението му, което подсказва, че не му пука. Ако един мъж няма интерес към дадена жена, той няма да се старае да ѝ отговаря, още по-малко да ѝ отговаря бързо.

Отговаря на следващия ден

Това е, може би, най-лошият сценарий, който може да се развие. Повече от ясно е, че с такъв мъж не бихте могли да имате нормална и стабилна връзка по простата причина, че не можете да разчитате на него. Той или цени високо свободата си и не счита за нужно да отговаря, когато е търсен, или изобщо не ви приема насериозно, а връзката ви е само за забавление.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.