Български суперпродукти  за възстановяване на имунитета  и запазване здравето на човека
2

Български суперпродукти за възстановяване на имунитета и запазване здравето на човека

Несъмнено е дошло времето, когато натуралните продукти, слънчевата светлина, чистият въздух и вода... и любовта ще заемат отново централно място за здравето на човека.


Природните дадености на България – една от най-богатите на флора и фауна в света, дава и най-качествените билки, плодове, зеленчуци, пчелен мед, растителни масла и други продукти.
Идеята е натуралните качествени производи да се комбинират в създаването на суперпродукти за здравето на обществото.
Фирмата ЕКОСИТИ 2010 ЕООД на Георги Ватрачки от Радомир създава такива суперпродукти.
Основни цели са: безвредност, ефективност, универсалност, ниска цена, незамърсяващо околната среда производство.

- На какво разчитате с иновативните продукти Ватрасин?
- Тъй като инвестираме лични семейни средства, разчитаме на качество без компромис. За всеки, който работи по реализирането на качествена идея – разработка, регистрация в Патентно ведомство, регистрация за производство, производствена база, машини, производство и реализация, нотификация, реклама и т.н., разходите нямат край - разбират за какво става въпрос.

- Защо правите всичко това сами, не е ли трудно?
- Преди всичко това се налага, защото покрай прехода и кризите в нашата страна все още големите фирми и производители нямат нагласата да работят със своите (или външни) новатори и изобретатели. Но това е въпрос на дълга и голяма тема.

- Кажете нещо по-подробно за продуктите и тяхното действие и състав?
- Накратко ще ви запозная с четирите полезни модела.
Полезен модел 1136 – Ватрасин 1. Съдържа растителни масла, витамини, калциев хидрооксид и др. Течна емулсия, помага при изгаряния (термични, слънчеви, химични, електрически, лъчеви), измръзвания (атмосферни и от втечнени газове). Помага при възпаление на кожата от залежаване, охлузване, ухапване от насекоми, пластики, напукани пети и ръце и др.
Полезен модел 1512 Ватрасин В. Препарат, в който има пчелни продукти, растителни масла, витамини, калциев хидрооксид и др. Много силен антисептик с подхранващо действие. Като козметика е отличен, но целта е подпомагане възстановяване на кожата и някои от лигавиците на човека при циреи, акне, ухапвания от насекоми, всевъзможни механични наранявания, изгаряне, бактериални и гъбични инфекции, напукани пети и ръце, афти, херпеси, възпаление, сърбеж и т.н. Ватрасин В е най-елегантното решение при хрема и синузит. Не вреди при продължителна употреба. Иновации в продукта - за пръв път в света регистрираме калциев хидрооксид и има пет действия – обезболяване, антисептика, подхранване, хидратиране, нормализиране локално температура.
Полезен модел 2290 Ватрасин 1М - течен козметичен продукт за елиминиране на крампи и мускулна треска – превантивен. За масаж на мускули, сухожилия, след тежки физически натоварвания – труд, състезания, фитнес и т.н. Във Ватрасин 1М освен растителни масла, витамини А и Е, калциев хидрооксид има и магнезиево олио.
Полезен модел 3148 U1. Суперхрана Ватрасин БАХ.
В продължение на универсалните натурални продукти ЕКОСИТИ 2010 ЕООД създаде и храна без консерванти, без ГМО, без химикали и парабени. Състав – семена, подправки, билки и при употреба непреработен пчелен мед. Постигнати са следните задачи:
- Безвредност;
- Почистване на организма от шлаки, холестерол, патогени и т.н.;
- Подхранване с всички необходими микроелементи за качествения метаболизъм – витамини, минерали, аминокиселини и др.;
- Силно алкализиране;
- Елиминиране на свободните радикали;
- Възприемане от организма с много малък разход на енергия.

Всичко това води до драстично подобряване работата на имунната система, която пък от своя страна се справя с голяма част от здравословните проблеми на човека.

Кои от институциите в страната ви помагат?
За да стане възможно всичко това, съм благодарен на Бог, че ми даде здраве, сили, и съм благодарен на семейството си, че работеше с мен и ме търпя, че харчех от семейния бюджет за създаване и реализация на продуктите. Благодарен съм на колегите пчелари в България, които първи ни подадоха ръка и ни поканиха на техни изложения, на ръководството на Съюза на изобретателите в България (СИБ) и лично на неговия председател г-н Марио Христов, на Българското патентно ведомство за тяхната помощ към новатори и изобретатели в България.
Специални благодарности на моите консултанти проф. Ада Байнова, д.м.н. (лекар, токсиколог) и инж. Лили Христова (инженер-химик). Изключителни професионалисти и експерти в своята област.
Обръщам се към младите хора – знайте, че нещата се случват и тук, в България, когато сте сигурни, че идеята и пътеката, по която вървите, са правилни и общественият и личният интерес са в една посока - работете и не се плашете от трудностите.
Читателите да имат предвид, че ние сме създатели на продуктите, а не лекари. Последната дума е тяхна. Те поставят диагнози и решават начина на лечение.

Наред с много добрите отзиви за продуктите ни на пазара те са отличени и с награди от изложения за иновации и изобретения, пчеларски изложения в страната и в чужбина, изложения на БТПП, Международен пловдивски панаир и др.

За повече информация посетете сайта: ecocity2010.business.bg

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.