0

К расива българка е част от екипа на „Дъмбо“ – невероятна игрална адаптация на класическия анимационен филм на „Дисни“, която този месец ще завладее големия екран.

Красива българка е част от екипа на „Дъмбо“ – невероятна игрална адаптация на класическия анимационен филм на „Дисни“, която този месец ще завладее големия екран.

В дългоочакваната мегапродукция, родена от въображението на Тим Бъртън, ще видим нашата Радина Филипова, позната като една от най-ярките индивидуални състезателки по художествена гимнастика през последните години, а след края на професионалната й кариера – и от съдийската скамейка.

През 2017 г., след изключително прецизен подбор, Радина получава одобрение от студиото на „Дисни“ за

участие в цирковата хореография

на „Дъмбо“ и заедно с още 4 български момичета поема към Лондон, където протича снимачният процес. „Подготовката за такава грандиозна продукция е изключително сериозна. Месец и половина бяхме в Лондон, за да направим най-съвършената хореография, в която всички сме като една. Беше огромна чест и удоволствие за мен да бъда част от този невероятен екип“, споделя Радина.

На снимачната площадка българската грация се запознава със звездите Дани де Вито и Колин Фарел. За тях споделя, че освен ненадминати професионалисти са и изключително земни и приятни хора, с които всеки би бил щастлив да общува. „Тази възможност беше не просто професионален ангажимент, това

беше уникален шанс

който рядко може да се случи. Затова съм благодарна, че попаднах там, вложих всичките си усилия и енергия, запознах се със страхотни хора и научих много“, казва още Радина за приключението, наречено „Дъмбо“.

Цирковите сцени във филма се отличават с изключителен синхрон и са абсолютен връх в едно от най-древните и обичани изкуства. Циркът в „Дъмбо“ представлява своеобразен дом и професионална арена, където всички герои от лентата откриват вдъхновение, сигурност и път към мечтите си. Именно заради това той се превръща в един от най-ярките акценти с послание към зрителите. Точно в тези сцени място намира и прекрасната Радина, която с нетърпение очакваме да видим като част от прелестната хореография в продукцията. Със

„Дъмбо“ долита в кината на 29 март на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.