0

С уперзвездата Никол Шергингер блесна в тоалет на българска дизайнерка. Певицата е поредната известна личност, доверила се на уменията на Невена Николова.

Суперзвездата Никол Шергингер блесна в тоалет на българска дизайнерка. Певицата е поредната известна личност, доверила се на уменията на Невена Николова.

Нежната половинка на ракета № 1 у нас Григор Димитров заложи на рокля с изящна бяла дантела, дело на Николова. Тя е покрита с много пайети и ситни цветя в горната част, както и с десетки метри от висококачествена коприна в полата. Силуетът подчертава фигурата на изпълнителката на Don't Hold Your Breath.

„Често известни личности искат тоалети от нас, но ние подбираме клиентите си.

За мен е важно човекът, който ще сложи роклята, да има класата и изяществото да я изнесе“,

сподели пред „Монитор“ дизайнерката. Това е често поръчван модел и преди години актриса се е разхождала с такава рокля на червения килим.

Никол побърза да качи снимка с облеклото в социалните мрежи, като се вижда как стилисти оправят прическата й.

Поводът явно е специален, но текстът към кадъра гласи само:

„Приготвям се за...“.

Тази мистерия провокира шеги от страна на родните фенове, че Никол ще се разходи до олтара с Гришо.

Случаят с певицата е класически – пиар екипът й се е свързал с Николова и е поискал няколко тоалета. Припомняме, че наскоро това се случи и с британската актриса Елизабет Хърли. Тя също обра овациите с тоалет на дизайнерката на парти по случай рождения ден на Дейвид Фърниш, който е дългогодишният партньор на сър Елтън Джон.

Дни преди събитието мениджърът на Хърли се свързва с Невена, с молба да подбере няколко тоалета за различни светски изяви, които предстоят на звездата от „Остин Пауърс“. Тогава тя се спря на ансамбъл от черна блуза, златно-черна бродирана полa и богато бродиран колан, всичко в комбинация от дантела и тюл.

53-годишната красавица станала фен на моделите на Николова, след като видяла своя близка приятелка в един от тях.