0

П оредна глава от съдебната битка между Бритни Спиърс и баща й Джейми Спиърс: певицата обвини родителя си, че е откраднал от нея 36 милиона долара по времето на 13-годишното попечителство над нея. Звездата също така уличава Джейми, че е използвал авторитета и властта си на неин настойник и присвоените пари, за да стартира телевизионно риалити шоу за готварство.

Поредна глава от съдебната битка между Бритни Спиърс и баща й Джейми Спиърс: певицата обвини родителя си, че е откраднал от нея 36 милиона долара по времето на 13-годишното попечителство над нея. Звездата също така уличава Джейми, че е използвал авторитета и властта си на неин настойник и присвоените пари, за да стартира телевизионно риалити шоу за готварство.

Обвинението се съдържа в документите, представени в сряда от адвоката на Бритни – Матю Розенгарт, и е в отговор на иска на Спиърс-старши, който настоява съдът да наложи на дъщеря му да поеме разходите по дългогодишната юридическа епопея, която в крайна сметка го отстрани като неин настойник. От правния щаб на певицата твърдят, че баща й е прибрал поне 6 милиона долара, принадлежащи на Бритни, освен че са му били изплатени и над 30 милиона долара за „дейности, извършени от неговата дъщеря“.

Новите документи също доказват, че през 2015 г. бащата на Спиърс се е опитал да представи готварските си предавания Cookin 'Cruzin' и „Хаос с Джейми Спиърс“ чрез тв мрежи като Cooking Channel. Правният екип на попзвездата добавя като доказателство молбата на баща й към музикален продуцент на Бритни тя да запише рекламен клип за шоуто.