0

А ктьорът Брадли Купър разказа как му се е наложило да лежи в продължение на 6 часа гол във вана по време на снимките за новия филм „Улицата на кошмарите“. Записът от разговора с него е публикуван на страницата на подкаста The Business на радио NPR.

Актьорът Брадли Купър разказа как му се е наложило да лежи в продължение на 6 часа гол във вана по време на снимките за новия филм „Улицата на кошмарите“. Записът от разговора с него е публикуван на страницата на подкаста The Business на радио NPR.

„Аз и досега си спомням деня, когато шест часа бях гол пред екипа, а това беше първият работен ден на актрисата Тони Колет. Тя беше шашардисана. Беше доста тегаво“, обяснява Купър.

По думите му сцената е попаднала в окончателния монтаж на лентата. 47-годишният актьор споделя, че бил много нервен при заснемането на сцената, за която му се наложило да се съблече, тъй като никога досега не му се било налагало да застава пред камерата чисто гол.

В новия филм на режисьора Гийермо дел Торо Купър е в ролята на мошеника Стентън Карлайл, който се преструва, че може да общува с мъртвите. Той се сдушава с психотерапевтката Лили Ритър (Кейт Бланшет), за да мамят богати клиенти. Във филма участват още Руни Мара, Уилям Дефо, Рон Пърлман и др.