0

„Помолете се на хората да гласуват, защото тези избори са важни за България и Европа!“. За това призова премиерът Бойко Борисов членовете и симпатизантите на ГЕРБ, които изпълниха столичната залата “Арена Армеец” за централното предизборно събитие на партията.

„Помолете се на хората да гласуват, защото тези избори са важни за България и Европа!“. За това призова премиерът Бойко Борисов членовете и симпатизантите на ГЕРБ, които изпълниха столичната залата “Арена Армеец” за централното предизборно събитие на партията.

Борисов смята, че в четвъртък или петък ще бъде подготвена манипулация срещу ГЕРБ, “подобна на фалшивите бюлетини в Костинброд”.

Чудовищна история, 100% лъжа, измама, тогава ще гледат да ни ударят, за да няма време за реакция

предупреди лидерът на ГЕРБ. “Пред мен е автентичната десница, другите са помагачи на БСП, което си е автентичното БКП. Този път няма да се карам, не за друго, защото като се скарам се снишавате и давате шанс на нашите опоненти да си мислят, че сме по-слаби. Ние сме като Кобрата - продължаваме напред”, обърна се Борисов към хората от ГЕРБ. Той отсече, че няма нито една сфера в държавата, която да е в по-лошо състояние, отколкото е била. “Рекордно ниска безработица, рекорден вътрешен продукт и инвестиции в истински заводи”, каза Борисов. Лидерът на партията коментира, че има дълга история с основния кандидат на ЕНП за шеф на ЕК Манфред Вебер. По думите му в началото той хич не харесвал България, а сега е сред най-големите защитници на страната ни. Той го призова като отлети от страната да не забравя хората от препълнената зала “Арена Армеец”. България да стане пълноправен член на Шенген. Това ще е първата задача на Манфред Вебер, ако стане шеф на ЕК. Това обеща самият той след като посрещна привъжениците на ГЕРБ на български език с думите “Здравейте приятели, здравей България”.

ГЕРБ трябва да припомни, че в последните пет години гласа на България се чуваше в ЕП, заради депутатите на партията

заяви Вебер и допълни, благодарение на тях страната ни е уважавана. Вебер отчете и добрата работа на държавата за справяне с мигрантския поток. “Постигнахте невероятни успехи за опазване на гражданите и спиране на мигрантския поток под ръководството на Бойко Борисов. Той е приятел на всички европейски лидери, които го уважават и се допитват до неговия авторитет, за което много му благодарим. Борисов е успешен лидер и постигна по-силна икономика, по-малко безработица и по-добри заплати”, заяви Вебер и благодари на Борисов. Вебер сподели, че мечтае Европа да стане континет, в който на никой човек от никоя част не се налага да напуска родното си място. “Моято цел е в Европа всеки да има равни възможности за развитие”, каза Вебер.

Очаквайте подробности!