0

Т ова, което Европа доживя да види са избори по венецуелски, по мадурски. Тотален хаос в страната, а в  чужбина е кражбата на века. Влизат уж специалисти и пипат машините, никой не ги знае какви са, обвини Бойко Борисов организацията на изборите след като даде гласа си. 

Това, което Европа доживя да види са избори по венецуелски, по мадурски. Тотален хаос в страната, а в  чужбина е кражбата на века. Влизат уж специалисти и пипат машините, никой не ги знае какви са, обвини Бойко Борисов организацията на изборите след като даде гласа си. 

Бившият премиер критикува и ЦИК, че не е започнала заседанията си по-рано. Целта е да се провалят изборите, за тях демокрацията е лошо нещо, искат Бойко Рашков да кърка пред президентството и да викат това е демокрацията, заяви Борисов. 

"Искам след изборите докато Рашков всеки ден обвиняваше ГЕРБ, какво се правеше в циганските квартали. Благодарен съм на Господ, че ни оставиха живи. Тези как не ни затвориха, как не ни убиха, те са правили лагерите и са давали хората на прасетата", каза лидерът на ГЕРБ. 

Въпреки това Борисов обяви, че няма намерение да искат касиране на изборите.

Очаквайте подробности!