0

И звестната индийска актриса Айшвария Раи-Бачан и дъщеря й Арадия, която е на 8 години, са заразени с новия коронавирус, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес, цитирани от БТА. Двете са изследвани, след като Амитабх Бачан – свекърът на Айшвария Раи, и съпругът й Абишек се разболяха от COVID-19 вчера.

Известната индийска актриса Айшвария Раи-Бачан и дъщеря й Арадия, която е на 8 години, са заразени с новия коронавирус, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес, цитирани от БТА. Двете са изследвани, след като Амитабх Бачан – свекърът на Айшвария Раи, и съпругът й Абишек се разболяха от COVID-19 вчера.

Министърът на здравеопазването на щата Махаращра Раджеш Топе съобщи за положителните тестове на 46-годишната Айшвария Раи и дъщеря й в Туитър, без да уточнява дали двете са приети в болница.
Айшвария Раи е „Мис Свят“ от 1994 г. Тя участва в журито на кинофестивала в Кан през 2003-та.


Най-популярният индийски актьор Амитабх Бачан и синът му Абишек са в стабилно състояние в болница в Мумбай, където бяха приети след положителни тестове за коронавирус, обявиха по-рано световните агенции. Суперзвездата Амитабх Бачан, който е на 77 години, съобщи в Туитър вчера, че тестът му за опасния вирус е положителен, а минути след това и синът му Абишек, който е актьор и продуцент, написа в Мрежата, че също е с положителен резултат. Двамата бяха приети в болница "Нанавати" в Мумбай с леки симптоми. Санитарните власти дезинфекцираха имението на Бачан в Мумбай и паркираните там автомобили.
Като боливудска легенда Амитабх Бачан участва в редица клипове от кампанията на здравните власти за носене на маски, често миене на ръцете и спазване на социална дистанция.
В момента Индия е третата най-засегната страна от COVID-19 в света с 849 553 заразени и 22 674 смъртни случая, по данни на АП.