0

У криващият се от българското правосъдие зад граница хазартен бос Васил Божков отново се поизчерпа и започна да претопля старата манджа с твърденията, че бил рекетиран от държавата, която отдавна се озова в кофата за боклук.

Укриващият се от българското правосъдие зад граница хазартен бос Васил Божков отново се поизчерпа и започна да претопля старата манджа с твърденията, че бил рекетиран от държавата, която отдавна се озова в кофата за боклук.

За пореден път Божков реши да пробутва внушението, че от 30 г. изкарвал парите си с честен труд, но му се наложило от 2014 г. насетне да си купува „спокойствие“, за да спаси бизнеса си, макар че тези му твърдения вече издишаха като спукан балон. Както и че бил нарочен, понеже отказал вече да прави това.

Наглостта на олигарха стигна още по-далеч. Въпреки призивите на собствените му привърженици да се върне обратно в България и да застане срещу съда с лицето си, Ел Чапо отново се зажалва, че му е отнет бизнеса, но отново само на приказки във Фейсбук и без доказателства.

 След като стана ясно, че ще прави партия на мафията с абсурдното име "Българско лято", за да клати държавата, в опит да си придаде важност магураджията, който натрупа несметно богатство и успя да ужили хазната с цели 700 млн. лв. реши, че може да се изживява като обединител на нацията. Вместо да даде очакваните от обществото обяснения по 19-те обвинения на прокуратурата срещу него, българският Ел Чапо публикува във Фейсбук картинки с т.нар. „сигнал“.

Претоплените сюжети не останаха без коментари от следващите го в социалните мрежи:

Сузана Н. Стайкова Г-н Божков, защо пуснахте сигнал преди месец и половина, какво Ви спираше години наред? Аааа, изнудвали са Ви, а Вие сте плашлив и сте преглъщали тази несправедливост, тихичко в ъгъла. :) #НеБъдетеМишка, признайте участието си в тази мафия!

Milena Popova Хайде стига с тази прокуратура. Дайте малко инфо как беше в СИК, как беше в клуб Възраждане. Или тогава прокуратурата беше точна.

Nikolay Nikolov Изкарай,записи,снимки, документи и т.нт......със картинки няма да стане.

Dimitar Alexandrov Не се прави на ощипан боклук!!! И ти си от бандата!!!