0

В се по-често по света чуваме за хора, които са влюбени в секс куклите си, но обичайно това са хора с известни физически и психически отклонения. Културистът Юрий Толочко със сигурност не спада към първата група, защото несъмнено е един от най-здравите физически мъже в Казахстан.

Все по-често по света чуваме за хора, които са влюбени в секс куклите си, но обичайно това са хора с известни физически и психически отклонения. Културистът Юрий Толочко със сигурност не спада към първата група, защото несъмнено е един от най-здравите физически мъже в Казахстан.

В социалните мрежи той придоби популярност, след като направи профил на своята секс кукла на име Марго. Там той често публикува техни общи снимки, на които се „забавляват“, като всяка друга обикновена двойка.

Юрий и Марго имаха намерение да се оженят през пролетта, но пандемията осуети плановете им. Затова годеникът е решил да запази следващата дата в тайна, като само подсказа, че ще бъде зимна сватба, предаде Канал 3.

Юрий се радва на повече от 40 хил. последователи в Instagram, но, както подобава на една красива жена, Марго е следвана от над 108 хил.