Блондинките представят: За или против нанасяне при гаджето

Блондинките представят: За или против нанасяне при гаджето

Привет, скъпи блондинкофили!

Вторник е, което значи, че пак е наш ред да ви подадем ръка за помощ в любовните отношения. В това мрачно и студено време на всеки му се иска да се прибере у дома и да се сгуши на дивана с любимия човек. Това ни наведе на мисълта, че „младите“ двойки, които още не са предприели сериозни стъпки в отношенията си, не могат да си позволят този лукс. Което, от своя страна, ни даде идея да ви насочим върху какво трябва да помислите, за изготвяне на списък „За или Против“ преди да свиете семейно гнездо с актуалната си половинка.

Финанси

Първият въпрос, който трябва да си зададете преди да предприемете тази важна стъпка в отношенията си, е – имам ли достатъчно стабилен доход? Това се отнася най-вече за тези, които продължават да живеят при мама и тате и не им се налага да плащат наем. Освен пари за квартира, ще трябва да имате достатъчно за плащане на сметки, поддръжка на жилището, хранителни стоки и прочие. Независимо дали сте представители на нежния или силния пол, вие трябва да сте добре подготвени за тази част.


Правилното време

Избирането на ново жилище на пръв поглед изглежда забавно, но трябва да имате предвид, че ще ви отнеме много време в обиколки с брокери, след това и отскачане от магазин за пердета през такъв за спално бельо та до трети за плочки и прочие. Ако имате голяма натовареност на работното място или някакви други странични ангажименти, изчакайте най-подходящото време, за да не претупвате важни аспекти около пренасянето.


Актуални проблеми във връзката

Животът под един покрив със сигурност ще промени динамиката в отношенията ви. Ако до този момент сте срещали проблеми, които са останали неразрешени, бъдете сигурни, че те отново ще изплуват на повърхността. Подобна крачка със сигурност няма да ви даде ново начало с магическа пръчка. Ето защо е важно да сте убедени, че искате да я предприемете и не се поддавате на натиск.

Неодобрение от страна на родителите

На много от нас ни се струва, че всяка по-голяма житейска стъпка, която предприемем, се приема донякъде с условност от страна на родителите ни. В случай, че те изразяват притеснение относно желанието ви да се нанесете при половинката си, не бързайте да приемате мнението им на нож. Изслушайте ги с предварителната настройка, че те винаги ви мислят доброто. Вероятно имат подобен житейски опит и могат да изтъкнат потенциални проблеми, за които самите вие не сте се сетили. Не приемайте и на готово позицията им. Вместо това можете да я обсъдите с половинката и да потърсите решение заедно.


Нови условия

Той обича всяко кътче от апартамента му да е подредено, тя живее в хаос. Независимо кой в коя роля е, нерядко нанасянето заедно ще изкара на повърхността всички онези дребни различия в начина ви на живот. Ще се сблъскате с дребните отблъскващи навици на другия. Ще откривате сутрините кълбо от „козина“ по една от възглавниците в леглото си, ще ви се наложи да уеднаквите вкусовите си предпочитания за вечеря и т.н. Всички тези проблеми обаче могат да бъдат решени с добра комуникация и разбирането, че двамата все пак имате живот, приятели и хобита и извън апартамента.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.