0

З дравейте, скъпи блондинкофили!

След кратка пауза се завръщаме на пост в Монитор Сиеста, за да открехнем вратичката към тема №1 за прекрасните ни руси глави – любовта.

Здравейте, скъпи блондинкофили!

След кратка пауза се завръщаме на пост в Монитор Сиеста, за да открехнем вратичката към тема №1 за прекрасните ни руси глави – любовта.

Решихме днес да ви представим Топ 5 на фаворитите ни сред звездните двойки, чиито имена вървят с #relationshipgoals.

Дейвид и Виктория Бекъм

Певица среща футболист и заживели щастливо. Банална история, която често не свършва с щастлив край. Дейвид и Виктория Бекъм обаче са друга порода и любовта им е доказателство за това. Приказката им започва през далечната 1997 г. По време на мач на Манчестър Юнайтед Дейвид изявява желание да се запознае с шеметната петорка Spice Girls, в която е и Виктория. Искрата помежду им пламва мигновено. Звездната двойка става любима мишена на папараците и таблоидите. Малко след това 23-годишният тогава Бекъм предлага брак на певицата, която му е кака с 11 месеца. Той изненадва любимата си с трикаратов диамантен пръстен, който се оценява на 65 хиляди долара. След като приема предложението без да се замисли, красавицата връща жеста на бъдещия си съпруг, като му подарява гривна с 96 диаманта на стойност 80 000 долара. Разходката им до олтара датира отпреди 21 години, а двамата могат да се похвалят с четири прекрасни деца – Бруклин, Ромео, Круз и Харпър. За дългите си години съвместен живот Дейвид и Виктория неведнъж са разделяни от медиите, но коментират, че вече имат "имунитет" и съвсем не се впечатляват от слухове. Романсът им по никакъв начин не е попречил на кариерното развитие, а напротив. Точно заради това семейство Бекъм намериха място в нашата класация.

Харисън Форд и Калиста Флокхарт

Звездата от „Междузвездни войни“ Харисън Форд е по-голям от съпругата си Калиста Флокхарт с цели 22 години. Стартът на връзката им е белязан от съмнения и критика от страна на околните. Причината е както възрастта, така и фактът, че Форд има в актива си два неуспешни брака, приключили по негова вина със скандал. Близо две десетилетия по-късно обаче любовта на актьорите е все така силна, а миналия юни вдигнаха наздравици за розова сватба. Флокхарт всъщност прави първата крачка в опит да се запознае с актуалната си половинка. Годината е 2002, а терен за първата им среща дава червеният килим на церемонията по връчването на наградите „Златен глобус“. Екранната Али Макбийл се приближила до Форд и нарочно е разляла питието си върху него, за да го заговори. И така започнало всичко. Година преди съдбата да ги събере актрисата осиновява момченце. След като връзката им става сериозна, екранният Индиана Джоунс също осиновява малкия Лиам.

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли

Красиви, влюбени, успешни. Тези думи олицетворяват звездната двойка Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли, които са заедно от 10 години. Актьорите от „Зеленият фенер“ се разходиха до олтара през 2012-а, а по думите им един от козовете им за успешен брак е разбирателството да не снимат различни проекти по едно и също време. По този начин те изместват цялото си семейство на локацията, на която работи единият от тях. То не е никак малко. Екранният Дедпул и Серина от „Клюкарката“ са горди родители на три дъщерички. Това са Джеймс, Инес и Бети. Рейнолдс и Лайвли се опитват да пазят личния си живот далеч от зоркото око на папараците.

Кристен Бел и Дакс Шепард

Актьорите Кристен Бел и Дакс Шепард са най-малко популярната двойка в нашата класация, но ни печелят със своето чувство за хумор. Екранната Вероника Марс и звездата от сериала „Родители“ започват да се срещат през 2007-а. Двамата чакат щатът Калифорния да легализира гей браковете, за да се разходят до олтара. Това се случва през 2010 г. Те печелят аудиторията с публичните закачки помежду си, което включва необичаен подарък от страна на Шепард за 31-ия рожден ден на любимата му. Той я зарадва с ленивец. „Да обичаш някого въпреки недостатъците му и дефектите в характера е най-силната любов от всички. Радвайте се на възходите на половинката си и им позволявайте да имат лични занимания“, съветва другите двойки Бел, която е позната и като разказвача от хитовия сериал „Клюкарката“.

Пенелопе Крус и Хавиер Бардем

Наричан ги испанския еквивалент на Бранджелина. Разликата обаче е, че тяхната любовна приказка продължава да се пише и до днес. Става въпрос за Пенелопе Крус и Хавиер Бардем. Актьорът дълго време е търсил формулата за спокоен живот с красавицата, от чийто огнен темперамент настръхвал целия. Но не в добрия смисъл на думата. Негови холивудски колеги като Мат Деймън, Никълъс Кейдж и Матю Макконъхи, главоломно са се провали в укротявнето на опърничавата Пенелопе. „Боже, тя е толкова неукротима. Снимахме една сцена, в която хвърля чинии по мен и нямаше как да не се запитам дали това няма да ми се случва и в реалния живот. Наистина ли искам това? Тя има огнена кръв и изключителна страст към всеки аспект от живота“, разказа отдавна в интервю Бардем. Малко известен е фактът, че всъщност двамата си партнират в дебютния за кариерата на Пенелопе филм – Jamón Jamón ( б. а. - „Шунка, шунка“). Испанската романтична комедия датира от 1992-аа, а главните роли са поверени именно на Крус и Бардем. По това време чаровната брюнетка е едва на 18 години и Бардем не е обърнал специално внимание на страстната й личност. Съдбата ги събира отново през 2007 година на снимачния сет за хитовия филм на режисьора Уди Алън - „Вики, Кристина, Барселона“. След това двамата многократно са улавяни от папараците на срещи, но правят първия си официален дебют на червения килим по време на церемонията за раздаване на наградите „Оскар“ през 2010-а. Същия юли Крус и Бардем си казват заветното „да“ на тайна церемония на Бахамите. На сватбата са поканени само роднини и най-близките приятели на звездната двойка. След това те свиват любовното си гнездо в родния град на булката – Мадрид. Скоро след това на бял свят се появява първата им рожба – син. Момченцето носи името Лео Енкинас Бардем. Дълго време актьорите крият и детето си от любопитните таблоиди. На 22 юли 2013 година Пенелопе и Хавиер се сдобиват и с дъщеричка – Луна. Когато наследниците им поотрасват, Крус и Бардем често ги водят на снимачния сет, за да видят те с какво си изкарват хляба мама и татко. Сред любимите им спомени е семейна среща на кораба на знаменития Джак Спароу, по времето когато Бардем участва в „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“.