Блондинките представят: Какво да правим, ако не понасяме приятелите на гаджето

Блондинките представят: Какво да правим, ако не понасяме приятелите на гаджето

Привет, скъпи блондинкофили!

Вторник е и по традиция се настройваме на любовна вълна. Тази седмица – за разнообразие, във фокуса на разсъжденията ни няма да бъде толкова нашата половинка, колкото неговите (нейните) приятели.

Всички сме попадали в такава ситуация. Ту жените недоволстваме, че аверите на Милото го превръщат в говедо със силно развита алкохолна зависимост, ту той се мръщи, когато с нашите дружки стартираме клюкарската емисия на целодневни обиколки по моловете.

Има няколко трика, с които можете да навигирате в тези неясни води, а ето и до какви изводи стигнахме ние:


Не пренебрегвайте проблема

Колкото и да не ви се иска да приемете това, факт е, че приятелите му са много важни за него. В перфектната хипотеза те ще станат и ваши приятели, ако се задържите заедно за повече от два-три месеца. Затова е важно да споделите притесненията си с вашия партньор и да се опитате да направите компромис.

Бъдете честни, но внимателни

Споделете с партньора си какво точно в неговите приятели играе по струната ви на търпимост. Така получавате шанса да придобиете представа всеки път ли Гошо се напива като свиня и Пешо сменя ли си някога чорапите. Може би вие сте улучили лош момент за среща с тях. Избягвайте обаче обидните епитети и не го карайте гласно да избира между вас и тях, защото вероятността да ви изрита не е малка. В краен вариант можете да използвате хитри манипулации за постепенното му отдалечаване от „коч“ партитата.

Потърсете вината в себе си

Жената винаги е права. Това е закон. Но не е зле да се замислите дали не реагирате свръхемоционално към привичките на мъжката компания. Има вероятност просто да ревнувате половинката си, тъй като в началото на една връзка е нормално да искате да прекараме всяка възможна минута заедно. Ако това е вашият случай – изтърпете няколко месеца. След това ще се радвате, че излиза с тях и по този начин ви осигурява свободна вечер за сгушване с бутилка вино на дивана и гледане на любимите сериали.

Положете усилие

Предложете дейност, която да правите заедно с приятелите на Милото ви. Когато имате някаква обща мисия – било то дори да сте в един отбор на любима настолна игра, би могло да ви помогне да разчупите ледовете и да разберете защо половинката ви държи на този човек. Важно условие е, че играта или общата дейност – каквато и да е тя, трябва изначално да харесва на всички ви.

Бъдете нащрек

Нерядко се случва симпатиите към приятелите на половинката да се изпаряват в момента, в който осъзнаете, че те не ви приемат в обкръжението си. Бъдете нащрек относно поведението им спрямо вас. Ако винаги пропускат да ви поканят на събирания, но изгората ви е винаги там, то е твърде вероятно те да не хранят топли чувства към вас.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.