0

П ривет, скъпи блондинкофили!

Вторник е и по традиция се настройваме на любовна вълна. Тази седмица – за разнообразие, във фокуса на разсъжденията ни няма да бъде толкова нашата половинка, колкото неговите (нейните) приятели.

Привет, скъпи блондинкофили!

Вторник е и по традиция се настройваме на любовна вълна. Тази седмица – за разнообразие, във фокуса на разсъжденията ни няма да бъде толкова нашата половинка, колкото неговите (нейните) приятели.

Всички сме попадали в такава ситуация. Ту жените недоволстваме, че аверите на Милото го превръщат в говедо със силно развита алкохолна зависимост, ту той се мръщи, когато с нашите дружки стартираме клюкарската емисия на целодневни обиколки по моловете.

Има няколко трика, с които можете да навигирате в тези неясни води, а ето и до какви изводи стигнахме ние:


Не пренебрегвайте проблема

Колкото и да не ви се иска да приемете това, факт е, че приятелите му са много важни за него. В перфектната хипотеза те ще станат и ваши приятели, ако се задържите заедно за повече от два-три месеца. Затова е важно да споделите притесненията си с вашия партньор и да се опитате да направите компромис.

Бъдете честни, но внимателни

Споделете с партньора си какво точно в неговите приятели играе по струната ви на търпимост. Така получавате шанса да придобиете представа всеки път ли Гошо се напива като свиня и Пешо сменя ли си някога чорапите. Може би вие сте улучили лош момент за среща с тях. Избягвайте обаче обидните епитети и не го карайте гласно да избира между вас и тях, защото вероятността да ви изрита не е малка. В краен вариант можете да използвате хитри манипулации за постепенното му отдалечаване от „коч“ партитата.

Потърсете вината в себе си

Жената винаги е права. Това е закон. Но не е зле да се замислите дали не реагирате свръхемоционално към привичките на мъжката компания. Има вероятност просто да ревнувате половинката си, тъй като в началото на една връзка е нормално да искате да прекараме всяка възможна минута заедно. Ако това е вашият случай – изтърпете няколко месеца. След това ще се радвате, че излиза с тях и по този начин ви осигурява свободна вечер за сгушване с бутилка вино на дивана и гледане на любимите сериали.

Положете усилие

Предложете дейност, която да правите заедно с приятелите на Милото ви. Когато имате някаква обща мисия – било то дори да сте в един отбор на любима настолна игра, би могло да ви помогне да разчупите ледовете и да разберете защо половинката ви държи на този човек. Важно условие е, че играта или общата дейност – каквато и да е тя, трябва изначално да харесва на всички ви.

Бъдете нащрек

Нерядко се случва симпатиите към приятелите на половинката да се изпаряват в момента, в който осъзнаете, че те не ви приемат в обкръжението си. Бъдете нащрек относно поведението им спрямо вас. Ако винаги пропускат да ви поканят на събирания, но изгората ви е винаги там, то е твърде вероятно те да не хранят топли чувства към вас.