Блондинките представят: Как да познаем, че гаджето иска по-сериозна връзка

Блондинките представят: Как да познаем, че гаджето иска по-сериозна връзка

Здравейте, мили блондинкофили!

Изтърколи се още една седмица от календара и ето, че отново е време любовта да завладее нашата Монитор Сиеста. След като последните пъти се фокусирахме върху проблемите, червените точки и предупредителните знаци за тревога в една връзка, днес ще се опитаме да бъдем по-големи оптимисти.

И по-конкретно – ще отсеем няколко сигнала, които гаджето ви би започнало да изпраща, когато иска отношенията ви да се задълбочат. Ако ги забележите и се чувствате по същия начин – може би е време да проведете сериозния разговор с него или нея. Ако пък не, по-добре се разделете още сега, без да губите своето или неговото/нейното време.

Замества „аз“ с „ние“

Включва ви в своите планове. Споделя хобитата, интересите и дори задълженията си с вас. Това е сигурен знак, че гаджето иска по-сериозна връзка. Преминаването от „аз“ в „ние“ може да не се случи очевидно и изведнъж. Въпреки това то показва, че партньорът ви е готов да се раздели с част от своята независимост в полза на споделените емоции и преживявания. Така дори от на първи поглед смешната промяна на „ще ходя в ресторант за вечеря“ в „ще ходим“, може да се стигне и до по-големи житейски събития като „ще се местим в нов апартамент“ вместо „ще се преместя аз“.


Интересува се от това, за което говорите

Половинката ви не само ви слуша, но разбира и дори проявява допълнителен интерес към нещата, които й разказвате. Макар че сме свикнали партньорите често да въртят очи от скука докато сме в средата на сърцераздирателен разказ за работата си, то именно задълбоченото слушане може да ни подскаже, че гаджето е готово за сериозна връзка. Ще зададе въпрос, ще прояви загриженост и дори ще предложи помощта си – това са все неща, които човек, който не се чувства достатъчно привързан към вас, няма да направи.


Срещите само на живо

Човек, който е напълно отдаден на половинката си, ще иска да прекарва възможно най-много време с него. Ще държи да излизате заедно вечер, вместо да прекарвате часове наред в чата или по телефона. Ще иска да преживявате нови и нови приключения, но ще се радва и дори просто да е в една стая с вас дори и двамата да сте ангажирани с различни дейности.


Не поглежда телефона

Отдаденият партньор намира времето, прекарано с вас, за толкова важно – че дори не си и помисля да поглежда към телефона си. Всъщност той не го прави само от уважение, а и защото не иска нищо да застава между вас. Ако такъв е случаят с вашата изгора – честите, вече сте №1 приоритет в живота му/ й.


Опитва се да се внедри в семейството ви

Какъв по-сигурен знак, че половинката ви иска да сте едно цяло, от това да се опитва да стане част от вашето семейство. При липса на желание за по-сериозна връзка, никой нормален човек не би помагал на брат ви със задачите по математика, нито ще слуша тричасови лекции на тема какъв е бил хубав живота преди. Щом човекът до вас е готов да си го причини, значи е готов да станете едно семейство.


Угажда ви

Партньорите, които искат да ви задържат възможно най-дълго, ще угаждат на всичките ви желания. Те си правят труда да запомнят какво в магазина ви е харесало и след това да го вземат като изненада. Но, скъпи жени, не мъчете клетника с големи прищевки. Особено, ако знаете, че финансовото му състояние не е цветущо.


Застава зад думите си

В една връзка не само думите са важни, а и действията. Ако той застава твърдо зад казаното, и наистина се опитва да ви сваля звезди, примерно – значи можете да му имате доверие. Здравите връзки не трябва да се претупват. Те прогресират естествено, като и двете страни трябва и да говорят, и да изпълняват казаното, за да можете да предприемете следваща стъпка ръка за ръка.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.