0

З дравейте, мили блондинкофили!

Изтърколи се още една седмица от календара и ето, че отново е време любовта да завладее нашата Монитор Сиеста. След като последните пъти се фокусирахме върху проблемите, червените точки и предупредителните знаци за тревога в една връзка, днес ще се опитаме да бъдем по-големи оптимисти.

Здравейте, мили блондинкофили!

Изтърколи се още една седмица от календара и ето, че отново е време любовта да завладее нашата Монитор Сиеста. След като последните пъти се фокусирахме върху проблемите, червените точки и предупредителните знаци за тревога в една връзка, днес ще се опитаме да бъдем по-големи оптимисти.

И по-конкретно – ще отсеем няколко сигнала, които гаджето ви би започнало да изпраща, когато иска отношенията ви да се задълбочат. Ако ги забележите и се чувствате по същия начин – може би е време да проведете сериозния разговор с него или нея. Ако пък не, по-добре се разделете още сега, без да губите своето или неговото/нейното време.

Замества „аз“ с „ние“

Включва ви в своите планове. Споделя хобитата, интересите и дори задълженията си с вас. Това е сигурен знак, че гаджето иска по-сериозна връзка. Преминаването от „аз“ в „ние“ може да не се случи очевидно и изведнъж. Въпреки това то показва, че партньорът ви е готов да се раздели с част от своята независимост в полза на споделените емоции и преживявания. Така дори от на първи поглед смешната промяна на „ще ходя в ресторант за вечеря“ в „ще ходим“, може да се стигне и до по-големи житейски събития като „ще се местим в нов апартамент“ вместо „ще се преместя аз“.


Интересува се от това, за което говорите

Половинката ви не само ви слуша, но разбира и дори проявява допълнителен интерес към нещата, които й разказвате. Макар че сме свикнали партньорите често да въртят очи от скука докато сме в средата на сърцераздирателен разказ за работата си, то именно задълбоченото слушане може да ни подскаже, че гаджето е готово за сериозна връзка. Ще зададе въпрос, ще прояви загриженост и дори ще предложи помощта си – това са все неща, които човек, който не се чувства достатъчно привързан към вас, няма да направи.


Срещите само на живо

Човек, който е напълно отдаден на половинката си, ще иска да прекарва възможно най-много време с него. Ще държи да излизате заедно вечер, вместо да прекарвате часове наред в чата или по телефона. Ще иска да преживявате нови и нови приключения, но ще се радва и дори просто да е в една стая с вас дори и двамата да сте ангажирани с различни дейности.


Не поглежда телефона

Отдаденият партньор намира времето, прекарано с вас, за толкова важно – че дори не си и помисля да поглежда към телефона си. Всъщност той не го прави само от уважение, а и защото не иска нищо да застава между вас. Ако такъв е случаят с вашата изгора – честите, вече сте №1 приоритет в живота му/ й.


Опитва се да се внедри в семейството ви

Какъв по-сигурен знак, че половинката ви иска да сте едно цяло, от това да се опитва да стане част от вашето семейство. При липса на желание за по-сериозна връзка, никой нормален човек не би помагал на брат ви със задачите по математика, нито ще слуша тричасови лекции на тема какъв е бил хубав живота преди. Щом човекът до вас е готов да си го причини, значи е готов да станете едно семейство.


Угажда ви

Партньорите, които искат да ви задържат възможно най-дълго, ще угаждат на всичките ви желания. Те си правят труда да запомнят какво в магазина ви е харесало и след това да го вземат като изненада. Но, скъпи жени, не мъчете клетника с големи прищевки. Особено, ако знаете, че финансовото му състояние не е цветущо.


Застава зад думите си

В една връзка не само думите са важни, а и действията. Ако той застава твърдо зад казаното, и наистина се опитва да ви сваля звезди, примерно – значи можете да му имате доверие. Здравите връзки не трябва да се претупват. Те прогресират естествено, като и двете страни трябва и да говорят, и да изпълняват казаното, за да можете да предприемете следваща стъпка ръка за ръка.