0

З дравейте, скъпи блондинкофили!

Дойде любимият ви ден от седмицата – вторник. Защо смеем да го определим като такъв? Отговорът се крие в темата, която така силно вълнува много от вас, а ние не спираме да нищим. Разбира се, става въпрос за любовта.

Здравейте, скъпи блондинкофили!

Дойде любимият ви ден от седмицата – вторник. Защо смеем да го определим като такъв? Отговорът се крие в темата, която така силно вълнува много от вас, а ние не спираме да нищим. Разбира се, става въпрос за любовта.

Този път сме решили да поговорим за флирта с трети лица. Безобидните закачки не влизат съвсем в графата „изневяра“, но пък и могат да бъдат сигнал за сериозни проблеми в една връзка.

Подбрахме няколко мнения на експерти, които посочват докъде може да доведе флиртът и кога можем да си го позволим.


Зависи от намерението

Да не забравяме, че светът е пъстър и има хора, които просто са много дружелюбни. Това не означава, че при задълбочен разговор и размяна на усмивки с лице от противоположния пол, половинката ви всъщност иска да флиртува с него. Затова трябва добре да обмислите ситуацията, преди да вдигнете лют скандал на партьнора си след подобна случка.


Може да е болезнено

Ако сте въпросният дружелюбен човек, който споменахте, също трябва да се замислите над действията си. Макар безобидният флирт да не е техническа изневяра, то половинката ви ще се почувства почти толкова наранена. Никой не ви забраянва да общувате с други хора, просто се старайте да го правите по начин, който не би наранил егото на партньора ви. А и по този начин рискувате да загубите доверието на любимия човек.

За някои двойки е вълнуващо

Има и по-разкрепостени двойки, които намират за вълнуващо това да гледат как единият от тях флиртува с трето лице. В тази ситуация обаче трябва да има ясно поставени граници, както и двете страни да са съгласни с тях. За да не стане беля.

Край на връзката

Разбира се, има и болезнено ревниви хора. Те няма и да се замислят, а направо ще ви съберат багажа, ако ви видят да флиртувате с някой друг. Най-често тези хора са получили рога в предишна връзка или имат твърде високо самочувствие и им е трудно да преглътнат, че е възможно да погледнете друг/а. Ако все пак обичате въпросния човек, забравете за флирта. Това се отнася за онлайн разговори, индивидуални срещи с приятели от противоположния пол и прочие.