0

З дравейте, скъпи блондинкофили!

И днес ще си говорим за любов! Този път в светлините на прожекторите са необвързаните дами и ергените, чието търсене на перфектната половинка наби спирачки заради световната пандемия.

Здравейте, скъпи блондинкофили!

И днес ще си говорим за любов! Този път в светлините на прожекторите са необвързаните дами и ергените, чието търсене на перфектната половинка наби спирачки заради световната пандемия.

Факт е, че днес попадането на точния човек е мисия невъзможна предвид забраните да излизаме, изискването да спазваме физическа дистанция..., а и традиционните локали за подобни запознанства – баровете и дискотеките, затвориха врати до второ нареждане.

Любовта обаче не приема ограничения и ние сме тук, за да потвърдим максимата. Макар че крие и подводни камъни, търсенето на сродна душа онлайн е нелоша алтернатива в ерата на коронавируса. Интернет е пълен с приложения, които могат да послужат като виртуален Купидон. Затова ние направихме кратка извадка с най-доброто, което няма да ви струва и стотинка. И нека любовните игри започнат сега!


Bumble

С приложението Bumble можете да водите регулярни и видеоразговори с човек, който ви допада. Жените могат директно да звънят на представителите на силния пол, ако ги харесат, докато мъжете задължително първо трябва да пишат на обекта на желанията си.

Badoo

Приложението Badoo също е подходящо за видео срещи. Но първо трябва с отсрещната страна да сте разменили поне по едно съобщение, иначе няма как да прозвъните.

The League

Приложението The League дава много опции, свързани с клипове. Дори можете да си направите 10-секунден трейлъ на профила. Можете и да отбележите дали сте отворени към видео срещи или искате само да ви пишат.

The Intro

The Intro ти прави график за срещи. Вие и човекът, с който искате да общувате, трябва да отбележите кога сте свободни и приложението само определя кога точно да е срещата ви. Преди пандемията платформата избираше бар или ресторант, в който да се запознаете с виртуалната си изгора. Сега обаче съобразно мерките за безопасност всеки си е вкъщи.

Fliqpic

Във Fliqpic можете да добавяте не само снимки, а и свои клипове. Вие си изибирате дали да водите видеоразговори или само да си пишете.

JustSayHi

Приложението JustSayHi къщо позволява добавяне на видеа в профила. Вместо да сте на виртуална среща, можете да си пращате кратки клипове като отговори на въпроси на отсрещната страна.

Meet4u

В Meet4u не само можете да си пращате клипове, но и можете да се надпреварвате в различни игри с кандидат-гаджето си.

Mico

В Mico можете да си разменяте клипове, да си пишете и дори да правите конферентни връзки с няколко души едновременно. Можете да създадете разговор и да чакате да се включат непознати. Ограничението в бройката на такъв тип връзка е 8 човека.