0

Здравейте, скъпи блондинкофили!

Днес е вторник и отново сме на линия, за да ви залеем с мъдрости, бликащи от изворите на две прекрасни руси глави.

Време е да си поговорим на тема, която вълнува всяка себеуважаваща се дама, особено, ако попада в графата „блондинки“ - перфектната визия.

Подбрали сме няколко съвета, чието изпълнение ще ви даде кураж да дефилирате по улиците с високо вдигната глава.

Здравейте, скъпи блондинкофили!

Днес е вторник и отново сме на линия, за да ви залеем с мъдрости, бликащи от изворите на две прекрасни руси глави.

Време е да си поговорим на тема, която вълнува всяка себеуважаваща се дама, особено, ако попада в графата „блондинки“ - перфектната визия.

Подбрали сме няколко съвета, чието изпълнение ще ви даде кураж да дефилирате по улиците с високо вдигната глава.

1. Въоръжете се с базови дрехи

Не е задължително гардеробът ви да е пълен с дизайнерски тоалети, за да сте в крак с модата. Не трябва да робува на тенденциите, защото всеки човек има индивидуален стил. Важното е да се чувства добре в кожата си. Затова трябва да се инвестира най-много в тоалети и аксесоари, които ще устоят на промените във времето. Модните експерти са на мнение, че всеки трябва да разполага с точно 20 добри попадения, за да изглежда стилно. Сред тях са черни панталони, син блейзър, кашмирен пуловер с V-образно деколте в топъл нюанс, бяла риза и, разбира се, малка черна рокля за дамите. С подобни попълнения никога не можете да сбъркате, особено, ако бързате и не знаете какво да облечете.

2. Съобразете се с пропорциите си
Едно от най-важните неща за перфектна визия е дрехите да са ви по мярка. Както и да подхождат на фигурата ви. През последните години късите топове и блузи са на мода, но пък те не стоят добре на жени, които искат да прикрият излишните мазнинки. Ако възрастта ви надвишава 40 години пък, късите поли и рокли не издават добър вкус, независимо колко поддържана е фигурата ви. Затова винаги подбирайте тоалетите спрямо тялото и ЕГН-то си.

3. Ще се откроите със собствен стил

Лавирането между рокли с пайети и накъсани дънки с щампирана тениска е лукс, който е редно да си позволят само тийнейджърите. Изграждането на собствен стил може да отнеме години, а някои хора не успяват да създадат такъв цял живот. Чувствате се добре с елегантни тоалети? Чудесно, купувайте си предимно ризи, панталони и стилни рокли. А може би сте спортна натура? Тогава заложете на дънки, изчистени блузи и маратонки. Тук въпросът не е да следвате последните тенденции, а да залагате на дрехи, в които се чувствате комфортно.

4. Не пренебрегвайте аксесоарите

Аксесоарите, както и умереното им потребление, също са от значение за перфектната визия. Според модните специалисти трябва да следваме максимата „По-малкото е повече“. Не се окичвайте като коледни елхи, за да блеснете, защото можете да постигнете обратния ефект. Ако искате да сложите пръстен, колие, гривна и обеци в един ден, то се старайте да не са крещящи и по възможност да са комплект. Най-добрата ви инвестиция всъщност ще е стилна чанта от качествени материали. В някои случаи тя измества диамантите като най-добър приятел на жената. Няма как да пропуснем и слънчевите очила. За този аксесоар също си заслужава да се разделите с по-голяма сума пари, тъй като можете да го носите ежедневно, дори и през зимата. Освен че са стилни, главното предназначение на очилата е наистина да пазят зрението ви от слънчевите лъчи и от образуване на бръчки.

5. Заложете на удобни обувки

Много хора не го осъзнават, но обувките са от голямо значение за цялостната визия. Освен чисти и запазени, те, разбира се, трябва да са и удобни. По-добре да съчетаете рокля с ниски пантофки, отколкото да куцате като кобила с 15-сантиметров ток. Все пак модните експерти съветват представителките на нежния пол да имат поне един чифт черни обувки с остър връх на тънки високи токчета. Причината - те са подходящи за всеки сезон, елегантни са и подхождат на всеки тоалет.

6. Кажете „да“ на цветовете

Въпреки разпространения мит, че черните и бели дрехи винаги ще са класика, в гардероба на корифеите в модната индустрия преобладават и дръзки цветове. Това не означава от главата до петите да блестите в нюансите на дъгата, но поне един ярък елемент по вас със сигурност ще събере погледите. Когато експериментирате ще разберете и кои цветове ви подхождат най-много.