0

З дравейте, скъпи блондинкофили!
Правилно сте настроили часовника си – вторник е и нашите руси глави отново ще раздават мъдри мисли като топъл хляб. И днес темата е любовта, защото – нека бъдем честни, без нея всичко останало около нас е загубено.

Здравейте, скъпи блондинкофили!
Правилно сте настроили часовника си – вторник е и нашите руси глави отново ще раздават мъдри мисли като топъл хляб. И днес темата е любовта, защото – нека бъдем честни, без нея всичко останало около нас е загубено.

Имахме вече шанса да поговорим за това какво се случва, когато карате карантината с половинката си, като основен проблем тогава беше „как да го/я изтърпя“, когато сме буквално 24/7 заедно. Ето защо сега ще обърнем внимание на влюбените, които нямат за съжаление възможност да прекарат дните на изолация заедно.

Връзките от разстояние са трудна задача. Изискват усилия – повече, отколкото когато срещата ви е на няколко спирки с метрото разстояние, търпение и най-вече вътрешно убеждение, че човекът си заслужава.

От личен опит можем да споделим, че връзките от разстояние са обречени на абсолютен провал, когато влюбените не правят общи планове за съвместен живот в бъдещето. Стига желанието и работата в тази насока да са налице обаче, има няколко трика, с които можете да гарантирате, че искрата няма да загасне и че очите, които не се виждат, няма да се забравят.

Приемете го като нещо положително

Връзката от разстояние може да ви покаже дали наистина се обичате и сте един за друг. Затова гледайте на нея като нещо положително и не се разстройвайте при първия удобен момент. Плюс е, че в такава ситуация срещите ви ще са още по-бурни и специални.

Създайте си правила и очаквания

Ако съдбата ви е поставила в отворена връзка, то вие трябва да вземете в ръце посоката й на развитие. Предварително уточнете докога ще сте в тази позиция, тъй като не може да създадете семейство от два различни края на света. Направете си и графици кога ще се виждате, направете си рутина за обаждания и прочие. Важно е да имате и правила относно това дали ще се срещате с други хора.

Ходете си на гости

Въпреки че през повечето време сте разделени е препоръчително да намирате време за посещения. Можете да се редувате. В днешно време дори самолетните билети не са толкова скъпи, така че не можете да използвате оправдания. Все пак нищо не може да замени контакта очи в очи.

Забавлявайте се заедно

Това, че не сте в една стая, не означава, че не можете да си спретнете кино вечер. Можете чрез различни приложения да говорите безплатно и да гледате едновременно един и същ филм или сериал. Можете да вечеряте виртуално заедно, да слушате музика, да играете игри и т. н.

Наблегнете на видео разговорите

Далече от очите – далече от сърцето. Ако сте чували тази мъдрост, значи сте наясно, че видеоразговорите са по-ценни от нормалните такива. Важно е да се виждате всеки ден.

Телефонен секс

Рано или късно се стига до думичката със „с“. Сексуалният живот е много важен за една връзка, затова не трябва да позволявате на разстоянието да го съсипе и така да си дадете поводи за изневяра. Отначало може да е странно, но пробвайте с палави съобщения, снимки и дори телефонен секс.