0

З дравейте, скъпи блондинкофили!

Отново е вторник и отново русите ни глави поемат кормилото на сиестата в опит да разгадаем голямата мистерия, наречена „любов“.

Здравейте, скъпи блондинкофили!

Отново е вторник и отново русите ни глави поемат кормилото на сиестата в опит да разгадаем голямата мистерия, наречена „любов“.

Ако сте чели и предишни наши статии, вероятно знаете, че стрелите на Купидон са наша любима тема. Признаваме, че далеч не сме всезнаещи по нея. Но вярваме в идеята, че човек най-добре се учи от грешките си, а и от тези на останалите. И доста често именно на тези наши пропуски и терзания от миналото посвещаваме и рубриката си. Днес няма да е изключение.

Има двойки, които живеят симбиозно под щампата на „приятели с привилегии“. Безспорен факт е, че сексът е ключов фактор в една връзка. Тя обаче трудно може да се крепи само на него. Още повече, ако едната страна не е запозната с тънката подробност, че интимността свършва в момента, в който облече дрехите си обратно.  И тъй като – ако съществуват - са малко хората, които ще дойдат и честно в очи ще ви заявят, че ще се чупят при първия ви отказ да си легнете с тях, то днес ще се опитаме да очертаем 5 основни признака, че намерението им е точно такова:

Обръща внимание само на външния ви вид
Всяка жена обича да чува комплименти за външността си. Независимо дали сте в дълготрайна или мимолетна връзка, това е елемент, който никога не бива да се забравя от мъжете (особено ако чуят въпроса „Колежката ти по-красива ли е от мен?“). Но ако външността е единственото, върху което половинката ви се фокусира и само за нея ви реди мили думи, най-вероятно той вече си представя как сваля „прелестната нова рокля“ от вас. И надали ще чуе и една дума от това, което му споделяте. Предимно, защото не се интересува от това да ви опознае.

Сексът е постоянна тема на разговор
В случай, че разказвате на потенциално гадже как е минал денят ви на работа, а той веднага измества темата към предстоящата ви среща с продължение в леглото, то несъмнено обърнете внимание на цялостното му поведение. Ако той не може и един разговор да проведе с вас без да намекне, че е време за еротика, то най-вероятно само до там стигат намеренията му.

Срещите са на домашна територия
Мъжете, които наистина искат да ви опознаят, няма да се мръщят при предложението да отидете в някой оборотен ресторант или на участие на любима група. Няма нищо лошо в това да се виждате и в домашни условия. Но ако обожателят ви избягва публично да се появи с вас, това несъмнено е лош сигнал. В допълнение на това издава и неговите мързел и нетърпение, а очаква да му се сервирате сама наготово с панделка и по бельо.

Ядосва се, когато му откажете
Не дай си Боже да ви заболи главата или просто да не сте в настроение за ласки, това се оказва най-големият проблем във вашата връзка. Ето за такива ситуации трябва да внимавате, ако подозирате, че потенциалният ви любим ви използва само за секс. Влюбеният във вас мъж няма да се мръщи, когато го изпратите с целувка за лека нощ и обяснение, че трябва да ставате рано на сутринта. И няма да се опитва да ви убеди, че бързо ще приключи с преживяването под чаршафите. Вместо това ще е доволен, че все пак е успял да прекара време с вас.

Винаги си тръгва преди първи петли
Ако обожателят ви никога не предлага да остане и да нощува при вас след секс, то най-вероятно, той не се интересува от нищо друго във връзката ви. Редно е да се отбележи, че често обстоятелствата не го позволяват – ако отношенията ви са прекалено пресни надали е най-добрата идея да прекарате цялата нощ с почти непознат, например. Но пък ако смятате, че вече се познавате достатъчно добре, а всяка една ваша оферта той да остане е отклонявана, то по-добре потърсете щастието на друго място.