0

С къпи блондинкофили, здравейте!
Познахте! Вторник е и ние отново се задаваме с бясна мощ, за да дадем ценни съвети за житейския път на тази част от населението, която все още не се подвизава с халка върху безименния пръст.

Скъпи блондинкофили, здравейте!
Познахте! Вторник е и ние отново се задаваме с бясна мощ, за да дадем ценни съвети за житейския път на тази част от населението, която все още не се подвизава с халка върху безименния пръст.

Днешната тема е тясно свързана с желанието ни да докажем, че да си сам (без гадже) в никакъв случай не значи, че трябва и да си самотен. А животът неведнъж е доказвал, че понякога именно това е по-добрият вариант пред опцията да сме в издъхваща връзка.

Любовта наистина често пъти е сляпа. Самите ние пък имаме навика да се пускаме по течението. Фокусирани върху ежедневните ни тревоги, избягваме да си зададем въпроса – дали тази тежест, която изпитваме в душите си не се дължи на човека до нас. Ето защо днес представяме няколко основни признака, по които можете да се ориентирате дали връзката с половинката ви всъщност не е изчерпана:

1. Дразни ви само с присъствието си

„Престани да мигаш, урод!“. Ако сте осъзнавали твърде добре тази шега, която се роди в началото на пандемията заради социалната изолация, значи нещата не вървят на добре. Фактът, че самото присъствие на партньора ви ви дразни, означава, че вече не таите любов към него. Разбира се, всеки има такива дни (особено онзи период от месеца), но ако те преобладават – сменете „урода“ с нов.

2 Не искате да ви докосва

Нека бъдем честни – сексът е ключов в една връзка. Ако няма химия, то по-добро едни отношения да останат в графата „само приятелски“. Дори ако преди партньорът ви ви е привличал, а днес потръпвате само от мисълта за неговото докосване, значи искрата е угаснала и е време да продължите напред.

3 Караниците ескалират

Всяка връзка, особено ако продължава повече от месец-два (т. нар. период на меден месец) среща трудности и е нормално партньорите да се карат. След повишаването на тона обаче често нещата се потушават с целувки и прегръдки. Ако сте стигнали до етап, в които напрежението ескалира все повече и дори нямате желание да се сдобрявате, най-вероятно вече ви е все тая за човека отсреща.

4 Няма развитие

Ако сте заедно от дълго време с един човек, а бракът и децата са тема табу, то най-вероятно нямате бъдеще заедно. Независимо дали половинката ви се притеснява да се обвърже по-сериозно, или пък самите вие нямате такова желание, липсата на кроене на общи планове е показателна за състоянието на една връзка.