Българската търговско-промишлена палата и Национална бизнес мрежа организират дискусионен форум „Дигитални предизвикателства пред съвременните компании”, който ще се проведе на 30 ноември 2018 г. в Гранд Хотел София.

В събитието участие ще вземат Мария Габриел, еврокомисар „Цифрова икономика и цифрово общество“, представители на правителството, редица утвърдени имена от българския бизнес и обществен живот, както и специалисти в областите онлайн присъствие на МСП, дигитален маркетинг, иновациите като инвестиция, лидерство и комуникации.

На форума ще бъдат представени най-новите тенденции в дигитална България, насърчаване и задълбочаване на иновативния дух и привличане на лидерството на страната на бизнеса.

Дигиталният свят на бизнеса е в нашето ежедневие. Присъствието в мрежата, телефона, таблета е удобство и необходимост, които носят ползи, контакти и печалба. Иновациите се оказват за момента най-добрата инвестиция в бъдещето. Те са инвестиции в по-доброто бъдеще на обществото, бизнеса и околната среда. Дигитализацията и иновациите, приложени съвместно, оптимизират бизнес процесите, повишават ефективността на работа и подобряват процеса на вземане на решения. Разработването на интегрирани маркетинг решения и мобилни приложения са сред водещите тенденции в областта. От своя страна, лидерските умения, умното ръководене, комбинацията от отговорност, оптимизъм и мултипликация са ключови за справяне с предизвикателствата пред съвременните компании.

Събитието се организира и със специалното участие на Мъгърдич Халваджиян, управител на „Глобал Филмс“ ЕООД, който ще сподели своя опит, виждания и история на успеха в панела за лидерство и управление в дигитално време.

Сред участниците в събитието са: малки и средни предприятия, стартъп компании, иновативни компании, представители на банкови институции, неправителствени организации, медии, специалисти в дигиталния маркетинг и комуникациите и др. Медиен партньор на събитието е Информационна агенция и вестник "Монитор". 

При интерес за участие можете да се регистрирате онлайн до сряда - 28 ноември 2018 г. Програмата за събитието е публикувана тук.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

КРИБ благодари на ДПС за прецизирането на мярката 60/40

КРИБ благодари на ПГ на ДПС за прецизирането на мярката "60 на 40" в съотвестствие с искането на работодателската организация. В писмото до парламентарната група на Движението за права и свободи се казва: "Доволни сме от това прецизиране, тъй като по този начин мярката ще може да заработи много по-ефективно, а също така и по-малките предприятия ще могат да се възползват."

Великобритания отчита 44% спад в регистрациите на нови коли

Броят на регистрациите на нови коли във Великобритания през месец март спада с 44% в сравнение със същия период през миналата година, сочат данни на Дружеството на автомобилните производители и търговци (SMMT).