0

Д ва билета В Деня на влюбените 14 февруари театър „Българска армия“ за поредна година ще помогне в отговора на непосилния понякога въпрос какво да подарим на обичания човек. Днес на касата на театъра на ул. „Раковски“ 98 само срещу една целувка влюбените могат да закупят 2 билета на цената на 1 за всички постановки през месеците февруари, март и април.

Два билета В Деня на влюбените 14 февруари театър „Българска армия“ за поредна година ще помогне в отговора на непосилния понякога въпрос какво да подарим на обичания човек. Днес на касата на театъра на ул. „Раковски“ 98 само срещу една целувка влюбените могат да закупят 2 билета на цената на 1 за всички постановки през месеците февруари, март и април.

Сред предложенията в афиша са хитовите заглавия „Черна комедия“ от Питър Шафър, „Белла фигура“ от Ясмина Реза, „Саломе“ и „Колко е важно да бъдеш сериозен“ от Оскар Уайлд, „Много шум за нищо“ и „Отело“ от Уилям Шекспир, „Завещанието на целомъдрения женкар“ от Анатолий Крим, „Секс, наркотици, рокендрол“ от Ерик Богосян, „Албена“ от Йордан Йовков, „Железният светилник“ от Димитър Талев, „Жан и Беатрис“ от Карол Фрешет, „Детектив“ от Антъни Шафър и останалите над 20 спектакъла от репертоара на военната трупа. Промоцията обаче не важи за гостуващите постановки на сцената на „Армията“.