Биячът на журналисти Георги Георгиев – иначе казано, лидер на „Боец“, се отприщи да задава въпроси. Представяме си го, гордо изпъчен, с бяла тога и лавров венец, като някой римски оратор.

Някак не се връзват тези одежди с психологията на човек, който раздава шамари на журналисти, които му задават въпроси. Затова смъкваме тогата и го оставяме по шорти, да се боксира с представителите на медиите, чиято работа, според него, е да копипействат умните му мисли. Умни, умни, колко пък да са умни...

Има и такива медии, в които биячът (боецът) на Цецо Василев е като у дома си. Разпищолил се е във „Фрогнюз“ и пита ли, пита. Защото на биячите на журналисти това им е работата – да питат. Домакинът Агент Академик (с цивилно име Огнян Стефанов) изненадващо

поощрява този побойник

над журналисти,

въпреки че преди години сам стана жертва на побой.

Лошото при копипействането е, че никой не чете написаното. Уж за ченгеджийници пита Гошо Георгиев, пък във „Фрогнюз“ копипействат „ченгеджйиници“. Хайде да се пробват да прочетат какво са написали, преди да стигнат до края, където е най-съществената част – за Пеевски. Защото какво е един ден на „Фрогнюз“ без Пеевски? Спонсорът Цецо Василев може да се обиди, а кинтите са си кинти. Спре ли спонсорството, спират да се упражняват като журналисти и те.

Капчица смелост

няма да им остане.

Или „качица смелост“, ако цитираме копипействаното му послание във „Фрогнюз“.

Каквато и да е причината боецът на Цецо Василев да споменава под път и над път името на издателя на „Телеграф медиа“, питането никак не му се удава. Може би защото насреща му няма журналисти, които да го шамаросват, за да види как е. Така току-виж някой го заподозре в лобизъм , защото е очевидна любовта, която питае към следователя Бойко Атанасов. Ето го и признанието, за което си струва да му се задават въпроси: „Преди дни влязох в МВР-Видин и за няколко минути събрах 6 подписа на полицаи и следователи в подписката в подкрепа на гражданската кандидатура на следовател Бойко Атанасов за главен прокурор. Подписаха се имената си, но не излизат с лицата си...“ Каква работа има биячът на Цецо Василев да развърта подписки в полицейските управления, е отделен въпрос. Но със сигурност ще има широко поле за изява и в местата за лишаване от свобода, особено след като банкерът беглец се озове зад решетките за фалита на КТБ. И този ден ще дойде. И пак ще питаме. Защото юмруците на Гошо Георгиев не ни плашат.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Николай Стайков & Co с фонд за мокри поръчки

*Замазват скандала с Малофеев и Решетников, като пришиват фиктивни руски връзки на Пеевски

*Хранениците на Прокопиев с нова порция лъжи в съюз с обвинения за шпионаж Малинов и ортака му Цветан Василев

„Боецът“ Георги Георгиев с гнусна лъжа: наложили му забрана да напуска страната заради Пеевски

„Лидерът“ на квазигражданската организация БОЕЦ Георги Георгиев постигна невероятно ниво на морална низост, като превърна личната си семейна драма в оръжие за гнусна политическа интрига. Очаквано, нечистоплътното внушение бе подето от организираната медийна група на олигархията. А размахването на тези мръсни гащи бе изкарано висш морален акт.