0

А ктрисата Мария Бакалова не е единствената българка, която се появи на бляскавите ревюта на „Долче и Габана“.

Актрисата Мария Бакалова не е единствената българка, която се появи на бляскавите ревюта на „Долче и Габана“.

Родните топ модели на агенция “Ивет Фешън” Белослава Хинова и Людмил Димитров дефилираха на шоуто на световноизвестния бранд във Венеция.

Спектакълът Alta Moda 2021 привлече стотица световни знаменитости, сред които Дженифър Лопес, Моника Белучи, Хелън Мирън, Крис Дженър, Кити Спенсър, Сиара, Нормани, Кортни Кардашиян, Крисчън Бейл и Филип Киркоров.

Модното ревю висша мода, което се проведе в центъра на площад „Сан Марко“, представи колекция от 100 тоалета изработени от коприна, кадифе, брокати, стъкло и кристали.

Белослава дефилира на подиума с рокля от копринен тюл с мрежеста пелерлина от лурекс, дело на дизайнерското дуо Доменико Долче и Стефано Габана.

На следващата вечер Людмил се появи в пищен костюм в черно и златно, отразяващ венецианския лукс. Въпреки лошото време и изсипалата се градушка родния модел успя да се разходи по котешката пътека във Венеция, а мъжкото ревю бе гледано с интерес от американската супер звезда Вин Дизел.

В момента Бело се намира в Париж, където й предстоят кастинги за ревютата от Paris Fashion Week (27 септември-5 октомври), а Людмил е в Милано и се подготвя за кастинги за предстоящите ревюта от Milano Fashion Week (21-27септември).