0

П ФК „Берое“ и досегашният старши треньор Петър Колев официално се разделиха, съобщиха от сайта на  старозагорския клуб.

ПФК „Берое“ и досегашният старши треньор Петър Колев официално се разделиха, съобщиха от сайта на  старозагорския клуб.

От там уточняват, че 20 януари е било постигнато споразумение за прекратяване на договорните отношения между двете страни, като това се случило  по благоприятeн за клуба вариант, с оглед на тежката финансова ситуация. От ПФК „Берое“ изказват благодарност на Колев за съвместната работа и направените финансови отстъпки и му желаят здраве и бъдещи успехи.

Освобождаването на Петър Колев отваря възможности за преговори с негов заместник, на този етап сред най-спряганото име е на бившия национален треньор Петър Хубчев, който водеше тима под липите до началото на април 2016 година. Все още обаче няма яснота кой ще вземе извадените на тезгяха от държавната ТЕЦ „Марица изток-2“ акции на дружеството, слуховете въртят различни имена за изпълнителен директор на новото акционерно дружество, сред тях са най-вече фенове, но не и известни бизнесмени.Няма яснота и как ще върви тренировъчния процес и дали ще се проведе лагера в Турция в края на януари, за който бе осигурена само половината от нужната сума.