Банка ДСК и Техномаркет станаха стратегически партньори

Банка ДСК и Техномаркет станаха стратегически партньори

Експерти на банката ще консултират клиенти, пазаруващи онлайн и в 46-те обекта на хипермаркета, за покупка на стоки на изплащане

В началото на април Банка ДСК и Техномаркет поставиха началото на стратегическо партньорство. Клиентите на една от най-големите вериги за черна и бяла техника в страната вече могат да се възползват от изключително изгодните условия на Банка ДСК при покупката на стоки на изплащане.

За да улеснят максимално клиентите в настоящата динамична обстановка, от Банка ДСК са осигурили възможност за изцяло онлайн кандидатстване за стоков кредит. По този начин всеки потребител може много бързо, лесно и изцяло дистанционно да получи одобрение и да си купи мечтаната техника. В допълнение, въпреки ограниченията, Банка ДСК и Техномаркет са създали условия и за всички, които желаят да получат консултация на място, на открито пред магазините на веригата за бяла и черна техника. Клиентите могат да се възползват от изгодните схеми за покупка на стоки на изплащане от Банка ДСК във всички 46 магазина на Техномаркет в цялата страна.

„С присъствието на Банка ДСК в една от най-бързо развиващите се вериги за черна и бяла техника – Техномаркет, поставяме началото на едно обещаващо партньорство. Искрено се надяваме, че тази инициатива ще допринесе за увеличение на удовлетвореността на нашите общи клиенти, както и за реализирането на нашата мащабна програма, да се превърнем в пазарен лидер и в сферата на Стоковото кредитиране. Вярвам, че с изключително обслужване на място, гъвкави условия, иновативни продукти, опростен и дигитализиран процес с възможност и за дистанционни продажби, съвсем скоро, освен като традиционен лидер в банкирането на дребно, Банка ДСК ще се позиционира и като доверен партньор на всеки, който има желание да закупи стока на изплащане“, заяви Михаил Комитски, член на Управителния съвет на Банка ДСК и ръководител на „Лизинг и стоково кредитиране“ в банката.

„Техномаркет е веригата за черна и бяла техника и електроника в България с най-много магазини - 46 броя. А онлайн магазинът ни и мобилното ни приложение разширяват микса от възможности за пазаруване. Вярваме, че съвместното ни партньорство с Банка ДСК ще даде шанс на повече клиенти да получат възможността по достъпен начин да модернизират домовете си и стандарта си на живот.”, каза Борис Захариев, Изпълнителен директор на Техномаркет.

По повод старта, Техномаркет и Банка ДСК са разработили нов съвместен продукт, който се предлага за първи път на българския пазар. Банката предлага специален кредит за мобилни апарати с по-ниски месечни вноски за първите 12 месеца от заема. Всички преференциални условия и промоции на Банка ДСК, клиентите на Техномаркет могат да разгледат и прочетат в подготвените информационни материали, които са доставени във всички обекти на хипермаркета.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.