0

Ж ителите и гостите на „Аспарухово“ ще могат да отидат с кола на кино, след като Автокино Варна ще бъде на тяхно разположение между 3 и 6 март.

Жителите и гостите на „Аспарухово“ ще могат да отидат с кола на кино, след като Автокино Варна ще бъде на тяхно разположение между 3 и 6 март.

Това съобщи организаторът на събитието Антоанета Александрова. Този път мястото на прожекциите под звездите е на Аспаруховия плаж, до механа „Плевнята“. 5 са филмите, които ще бъдат представени на зрителите, а цените на билетите са от 8 лева.

В програмата са включени заглавия като "Monster Hunter: Филмът", "Суперинтелект", "Том и Джери", "Малките неща" и "Жената чудо 1984". Организаторите са със специални благодарности към Кмета на Район Аспарухово, Ивайло Маринов, „Координисимо “ ООД и „Грация “ ЕООД.

Прожекциите са само по три вечерни и цената на билета е 8 лв. на човек с включени пуканки. Ограничения за брой на хората в един автомобил няма. Това зависи от индивидуалната преценката на клиентите, уточняват организаторите.