0

К ралицата на поп-пънк музиката официално се завърна. След дълго отсъствие от сцената Аврил Лавин обяви кога феновете й ще могат да чуят най-новия й албум под надслова Love Sux, за който самата тя сподели, че представлява своеобразно „любовно писмо до жените“.

Той ще излезе на пазара на 25-ти февруари под шапката на лейбъла на Травис Баркър DTA Records, а за да засили нетърпението на меломаните, тя вече пусна и втория сингъл от него – I Love It When You Hate Me.

Кралицата на поп-пънк музиката официално се завърна. След дълго отсъствие от сцената Аврил Лавин обяви кога феновете й ще могат да чуят най-новия й албум под надслова Love Sux, за който самата тя сподели, че представлява своеобразно „любовно писмо до жените“.

Той ще излезе на пазара на 25-ти февруари под шапката на лейбъла на Травис Баркър DTA Records, а за да засили нетърпението на меломаните, тя вече пусна и втория сингъл от него – I Love It When You Hate Me.

Продължението на тавата Head Above Water от 2019 г. вече е налично и за предварителни поръчки. То ще ознаменува нейното завръщане тъкмо към поп-пънк жанра, с който слушателите й най-добре я познават. В албума ще чуем общо 12 парчета, а със звездно участие ще се разпишат и


гост изпълнители

като годеникът на Меган Фокс – Machine Gun Kelly, в песента Bois Lie и Марк Хопус от групата Blink-182 в All I Wanted. С Матю Тайлър Мъсто - Black Bear, пък тя обедини сили за новия й сингъл I Love It When You Hate Me. Тавата включва и издадения по-рано Bite Me.

Говорейки за албума миналия месец, Лавин разкри, че е била вдъхновена от една от любимите групи от детството си – Green Day.

„Наистина за този албум се върнах към звуците, от които бях повлияна в началото на кариерата си. Като дете живеех в малък град и в гимназията слушах групи като Blink-182, Green Day и NOFX. Именно това ме вдъхнови тук. Има много размишления върху различни връзки, през които съм минала и за това на какъв етап от живота си съм в момента. И въпреки че има песни за минали любовни преживявания, които не са били особено сполучливи, в момента аз се чувствам наистина добре в кожата си, така че от сегашна гледна точка всичко това ми се струва по-скоро забавно, енергично и леко. Някак си се подигравам на самата себе си, че съм минала през много в любовта.“, каза тя пред изданието Entertainment Weekly.

Междувременно певицата се готви за


мащабно световно турне,

с което да представи Love Sux. Само ден след като пусне албума си, на 26-ти февруари тя ще потегли на поредица от концерти по земното кълбо с начален старт в Амстердам, Холандия. Обиколката и ще премине още през Италия, Германия, Чехия, Франция, Обединеното кралство, а през май ще завърши в родната й Канада.

Припомняме, че първият сингъл от албума Bite Me тя пусна в края на 2021-а, дебютирйки в лейбъла на Травис Бейкър.

"С Аврил сме приятели от дълго време, но мисля, че съм неин фен от по-дълго. Тя е истинско лошо момиче и икона като изпълнител, автор на песни и присъствие. Влязохме в студиото по-рано тази година, забавлявахме се толкова много и разбрах, че искам да я попитам да се присъедини към екипа на DTA. Толкова съм ентусиазиран, че сега тя е част от лейбъла. Нямам търпение всички да изживеят невероятната музика, която е на път да пусне", каза тогава Бейкър.