0

И талианският режисьор Лука Гуаданино потвърди, че актьорите Арми Хамър и Тимъти Шаламе ще се върнат към своите герои в продължението на нашумелия му филм „Назови ме с твоето име“ от 2017 г., претворяващ изпепеляващата любов между млад мъж и юноша сред летните красоти на Италия.

Италианският режисьор Лука Гуаданино потвърди, че актьорите Арми Хамър и Тимъти Шаламе ще се върнат към своите герои в продължението на нашумелия му филм „Назови ме с твоето име“ от 2017 г., претворяващ изпепеляващата любов между млад мъж и юноша сред летните красоти на Италия.

В интервю за Gay.it Гуаданино разкрива, че от известно време е работел, върху филма, но процесът се е наложило да бъде прекратен заради пандемията от коронавирус. „Разбира се, огромно удоволствие ще е пак да работя с Арми, Тимъти и другите актьори. Всички те ще бъдат и в новия филм“, казва режисьорът.

През есента на 2019 г. писателят Андре Асиман – автор на романа „Назови ме с твоето име“, въз основа на който е създаден филмът, издаде негово продължение под заглавието „Намери ме“. Дали Лука Гуаданино ще използва литературният материал в работата си по новата лента, или ще продължи историята на Оливър и Елио самостоятелно, засега не се съобщава.