0

Г оденикът на Джордж Майкъл е бил арестуван в Лондон, защото разрушавал къщата, в която е живял с музиканта. Според „Сън“ Фади Фауаз бил бесен, след като роднините на певеца го накарали да напусне имота, струващ 5 милиона лири, понеже не бил включен в завещанието.

Годеникът на Джордж Майкъл е бил арестуван в Лондон, защото разрушавал къщата, в която е живял с музиканта. Според „Сън“ Фади Фауаз бил бесен, след като роднините на певеца го накарали да напусне имота, струващ 5 милиона лири, понеже не бил включен в завещанието.

Съседите чули страшен шум от дома на Майкъл, видели Фади да се вихри на покрива, да хвърля разни неща оттам в тяхната градина и повикали полиция.

Мъжът продължавал да живее в къщата, която споделял с любимия си, и след неговата смърт по Коледа на 2016 г. Фауаз вдигна шум около себе си, когато няколко дни след смъртта на Джордж Майкъл обяви в социалните мрежи, че певецът се е самоубил и че неведнъж е правил опити да сложи край на живота си. Миналата година стана ясно, че според завещанието на звездата с кипърски корени той не е оставил нищо в наследство на Фади от своето състояние от 96,7 милиона паунда. Когато семейството поискало Фауаз да се изнесе от къщата в лондонския „Риджънтс Парк“, той заявил, че ще я напусне само „с краката напред“.

След ареста му тази седмица близките повикали строителни работници да обезопасят имота, да сменят ключалките и счупените прозорци. Източник, близък до семейството, казва пред „Сън“, че изгонването на Фади оттам е било дълъг процес. „Той се кълнеше, че Джордж го е уверил, че може да остане в дома толкова дълго, колкото желае, и Фади мислеше, че това е справедлива уговорка“, твърди източникът. Според полицията роденият в Австралия 45-годишен безработен фризьор е нанесъл сериозни щети на имота. Съсед заявил, че след като Фауаз е бил освободен под гаранция, спял на балкона, защото къщата на практика била станала неизползваема.