0

А нджелина Джоли забранила на бившия си съпруг Брад Пит да запознава дъщеря им Шайло с гаджетата си, пише британското издание Mirror.

Анджелина Джоли забранила на бившия си съпруг Брад Пит да запознава дъщеря им Шайло с гаджетата си, пише британското издание Mirror.

В последно време на актьора се приписва романтична връзка с 31-годишната му колежка Алия Шоукат. Макар двамата да не са потвърждавали, че имат някакви по-специални отношения, мнителната Джоли настояла Брад да прекрати общуването на Шайло с Шоукат. Предполага се, че 13-годишното момиче се е запознало с Алия, докато е прекарвало определеното от адвокатите време с баща си. Анджелина също така поискала от него тийнейджърката да няма вземане-даване и с актрисата Дженифър Анистън. Джен и Пит се разведоха през 2005 г. именно заради Джоли, но съхраниха приятелските си отношения.

Преди няколко месеца в интервю Брат Пит коментира въпроса за новите си връзки след развода. „Не знам колко романа с жени ми приписват през последните 2-3 години, но нито един от тези слухове не отговаря на действителността“.