0

Х оливудската звезда Анджелина Джоли разкри причината за развода си с Брад Пит в интервю за сп. Vogue. По думите на актрисата, тя се е решила на такава крачка заради благополучието на децата си. Джоли определя това си решение като правилно.

Холивудската звезда Анджелина Джоли разкри причината за развода си с Брад Пит в интервю за сп. Vogue. По думите на актрисата, тя се е решила на такава крачка заради благополучието на децата си. Джоли определя това си решение като правилно.

„Някои хора се възползваха от моето мълчание и децата трябваше да четат лъжи за себе си в медиите. Но аз непрекъснато им напомням, че те знаят собствената си истина и могат да мислят със собствените си глави“, казва красавицата и добавя, че децата й са „много смели и силни млади хора“.

Брад Пит и Анджелина Джоли се ожениха през 2014 г. Двойката има шест деца, три от които са осиновени. Две години след сватбата актрисата подава документи за развод заради несъгласие с възпитателните методи на своя съпруг. Беше съобщено, че повод за раздялата е станалият скандал в частен самолет, при който пияният Брад ударил най-големия основен син на Анджи – роденият в Камбоджа Мадокс, но тази информация не бе потвърдена. Бракоразводният процес на Бранджелина бе финализиран през април 2019 г.