0

М ухобойка на батерии пусна на пазара американски производител, съобщи сайтът Ред ферит. Всички знаят какво означава затоплянето на времето - насекомите се завръщат.

Мухобойка на батерии пусна на пазара американски производител, съобщи сайтът Ред ферит. Всички знаят какво означава затоплянето на времето - насекомите се завръщат.

Домовете отново ще се изпълнят с мухи, комари и други досадни насекоми. Решението на проблема вече е под ръка - електрическо устройство за екзекуция на крилати натрапници, съобщава сайтът Ред ферит.
Приспособлението прилича на тенис ракета, но вместо да удря топки с неонов цвят, е предназначено да унищожава дребни крилати насекоми. Всичко, което потребителят трябва да направи, е да включи уреда и да замахне към тях. Попадането им в жиците означава сбогуване завинаги с насекомите. 


Екзекуторът на мухи работи с две АА батерии. Зарядът е слаб, за да навреди на човек, но е достатъчен да убие или поне да зашемети насекомите. Приспособлението може да бъде закупено от интернет срещу сумата от 23.5 долара.