0

М ери Уисхусен от Флорида откри 3-метров алигатор в кухнята си, съобщава „Таймс“. Жената чула силен шум в 3 часа през нощта и си помислила, че крадци са влезли с влом. Събрала смелост да провери и като влязла в кухнята с ужас открила огромното влечуго. Когато полицията се отзовала на сигнала, заварила влечугото да лежи в голяма локва от червено вино.

Мери Уисхусен от Флорида откри 3-метров алигатор в кухнята си, съобщава „Таймс“. Жената чула силен шум в 3 часа през нощта и си помислила, че крадци са влезли с влом. Събрала смелост да провери и като влязла в кухнята с ужас открила огромното влечуго. Когато полицията се отзовала на сигнала, заварила влечугото да лежи в голяма локва от червено вино.

Мери успяла да затвори вратата на стаята и се заключила в спалнята, откъдето и позвънила на 911. „Имам огромен алигатор в кухнята си – той е гигант“, съобщила жената. Алигаторът нахлул в приземния етаж на апартамента и по пътя си изпочупил мебелите. Когато полицията се отзовала на сигнала, заварила влечугото да лежи в голяма локва от червено вино. „Той изпочупи всичките ми бутилки вино и всичко стъклено в помещението. Трясъкът бил толкова силен, че жената си помислила, че покривът се срутва.

10 полицаи и двама ловци на алигатори са се борили два часа, за да извадят влечугото от жилището. Това е сред най забележителните случки с алигатори във Флорида, но не единствен, тъй като горещото време стимулира метаболима им и те стават по-активни. В последните месеци ловците на алигатори са хванали едно влечуго на спирка на училищен автобус, а друго на магистралата. Един елигатор пък изял куче, докато стопанинът го разхождал.