0

А ктрисата от театър „Българска армия“ Гергана Плетньова роди момченце. Щастливото събитие е станало на 2 юли, но красавицата със северни черти съобщи за него във Фейсбук едва вчера: „Така... На 2.07. се роди Георги. Благодаря на баща му Емил Мерджанов, че ми подари най-красивия подарък. Късмет е в такъв момент да имаш около себе си освен професионалисти и близки приятели, затова...“, написа тя в социалната мрежа.

Актрисата от театър „Българска армия“ Гергана Плетньова роди момченце. Щастливото събитие е станало на 2 юли, но красавицата със северни черти съобщи за него във Фейсбук едва вчера: „Така... На 2.07. се роди Георги. Благодаря на баща му Емил Мерджанов, че ми подари най-красивия подарък. Късмет е в такъв момент да имаш около себе си освен професионалисти и близки приятели, затова...“, написа тя в социалната мрежа.

И още: „Благодаря и на д-р Емил Гърчев, че ме направи майка на здраво дете. На Лидия Гарчева (анестезиологът – б.р.),че беше там спокойна и хладнокръвна. И тъй като Георги е син на баща си, ви черпи с едно парче...“, обявява актрисата. Под поста си тя е качила парчето Songs of Love на група Simply Red.

В интервю за „Монитор“ малко преди да роди първото си дете, през юни, Гергана беше казала: „Карам много спокойна бременност. Имам кученце и редовно се разхождам с него в парка зад музея „Земята и хората“, който в дните на карантината беше тих и празен, изглеждаше призрачно. Не спрях да се движа, но не усещам нито тежест, нито умора, нито досада. Наддала съм само 10 килограма, защото се храня разумно. Наистина се чувствам страхотно: може би защото това е природата на жената – да бъде майка, и когато се случи, е наистина вълнуващо“. Плетньова от 4 години отглежда и добродушната боксерка Роузи, за която беше споделила: „Тя е много дружелюбно и любвеобилно куче. Въобще нямам тревоги относно бъдещата й комуникация с детенцето – не мисля да я дистанцирам. Смятам, че колкото повече й се даде възможност да го подуши, да го опознае, толкова по-добре ще е и за двамата. Чела съм за плюсовете и минусите да имаш и животинче, и дете и мисля, че всичко е в нейна полза“.

Малкият Георги дойде на бял свят под знака на Рака, точно както искаха родителите му. За раждането Гери „изчака“ и сестра й Рада да се върне от Германия, където живее.