“Агрион“ прави безплатна оценка на имотите

“Агрион“ прави безплатна оценка на имотите

Компанията съдейства при подготовка на документите за покупко-продажба

„Как да получа адекватна и справедлива цена за земеделската земя, която съм решил да продавам?“. „Има ли българска компания, която е доказала във времето, че е добър стопанин и партньор и се грижи за земите, които управлява?“. „Колко струват земеделските имоти, които притежавам, как мога да ги продам най-бързо, изгодно и сигурно?“. Това са най-честите теми, които вълнуват собствениците на земеделска земя, решили да продадат притежаваните от тях парцели. Отговор на всички тези въпроси дава лидерът в управлението на земеделска земя „Агрион“. Компанията предлага безплатна оценка на поземлените имоти на всички желаещи, както и безплатни правни консултации по всички въпроси, свързани със собствеността, унаследяването и продажбата.

СПРАВЕДЛИВА ЦЕНА

„Агрион“ гарантира справедлива цена на всички притежатели на земеделска земя, които са решили да продадат част от собствеността си. Оценката на земята, която е безплатна за собствениците, се формира чрез специално създаден алгоритъм, които отчита всички показатели, участващи във формирането на цената. „За разлика от другите компании на пазара, ние не използваме метода на осреднената оценка за дадено землище, а прилагаме индивидуален подход, към всяко запитване“, казаха от компанията.

Според експертите на „Агрион“ безплатната оценка помага на собствениците на земеделски земи да добият реална представа за пазарната оценка на активите им и каква цена да очакват, ако решат да ги продадат. Така всеки, който желае да разбере пазарната стойност на земята, която притежава, може да посети някой от офисите та дружеството в страната или да пусне онлайн заявка за оценка на адрес https://www.agrion.bg/bg/request/sell/. Предвидена е и възможност собствениците на земя директно да поискат оферта от „Агрион“ за изкупуване на земята им.

ЮРИДИЧЕСКА ПОМОЩ

Друго сериозно облекчение за притежателите на имоти е, че дружеството съдейства при събирането на необходимите документи за сделка. Това е от огромно значение за продавачите, които в повечето случаи не са наясно какви документи да подготвят и от къде да ги получат. Експертите на лидера в управлението на земеделски активи също така предлагат безплатна професионална юридическа помощ на всеки притежател на земя, който има казус със собствеността или просто иска консултация във връзка с поземлените отношения. „Щастливи сме, че все повече хора посещават офисите ни и ни гласуват доверие. Основната ни цел е да съдействаме за развитието на модерно и ефективно българско земеделие, в което дори и собствениците на малки парцели имат възможност да осребрят активите си на добра цена“, казаха от „Агрион“.

ЛИДЕР В БРАНША

Именно безплатните услугите и професионалното отношение към земеделската земя превърнаха „Агрион“ в най-предпочитаната компания при покупко- продажба на поземлени имоти. Според проучване на нагласите на притежателите на имоти, дружеството за поредна година е най-разпознаваемият бранд в агросектора и се ползва с най-голямо доверие в бранша. Анализът показва, че всеки втори притежател на ниви разпознава името „Агрион“, а сред тези, които са решили да продават имотите си, разпознаваемостта на земеделското дружество достига до рекордните 78%. От изследването става ясно още, че за над 48 хил. души, които планират да продадат имотите си в близките месеци, „Агрион“ е първият избор за купувач и партньор и биха се възползвали от офертата на лидера в управлението на земеделски активи.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.