Агент Академик, банкерът-беглец, д-р Менгеле от Разград и общия им враг – Делян Пеевски

Агент Академик, банкерът-беглец, д-р Менгеле от Разград и общия им враг – Делян Пеевски

Гнусно, цинично и арогантно. Думите бледнеят пред безпардонността на политическия офицер от БНА и заклет доносник Огнян Стефанов. Както винаги този плазмодий на българската журналистика няма доблестта да се подпише с истинското си име под сквернословието, което е изсипал с голямата лопата в сайта си „Фрогнюз“.

По обясними причини не ползва и агентурното си име Академик, неговата срамна емблема. Корпулентният агент се е скрил зад смокинов лист с псевдонима си д-р Димитър Попкутуев. Моралът му е увиснал като шкембето, което прелива зад листа. Добре обгрижвано и отглеждано с хонорари от Белград. Огнян Стефанов е ходещо блато, ръсещо мръсотии навсякъде, откъдето мине. А най-голямото „творение“, изригнало от утробата му, е пасквил, в който споменава за д-р Менгеле. Отблъскващ цинизъм, с грешен адресат предвид факта, че в наши дни в България наистина има последовател на д-р Менгеле, но в редиците на менторите на самия Стефанов. Примерът е красноречив – експериментите в Меричлери на един разградски олигарх, когото от известно време агентът също обслужва с отдаденост.

Сътрудникът на мракобесната Държавна сигурност Огнян Стефанов, който от години се подвизава в публичното пространство като говорител на Цветан Василев, е сред доверените лица, грабили с пълни шепи от безотчетните пари на банкера, с които банкерът-беглец си накупи прислужници, за да му лъскат имиджа от сутрин до вечер, без почивен ден и да прикриват истината за грабежа на века, който той осъществи.

Стефанов е известен с това, че е бил внедрен в „Народна младеж“, за да върши това, което прави и днес – да хули, набедява и злослови срещу разни хора. Днес обаче опитът, който е натрупал като доносник, се излива върху един конкретен човек, основен враг на менторите му - депутата и издател на „Телеграф медиа“. Почти няма ден, в който клеветникът да не регистрира активност. Дотолкова е предвидим, че ако някой следи изявите на неговия спонсор и благодетел Цветан Василев, знае кога Огнян Стефанов ще се развихри и ще доразвие опорните му точки. Явно в състояние на аклохолен делириум двамата си препредават мисли, защото назованата от банкера беглец лъжа за Делян Пеевски, до сутринта вече е развита в тема. Протяжна, лепкава и гнусна като мисълта на доносника, който никога не е излизал от образа на агент Академик.

Дори не си струва да се опровергават многобройните лъжи на този тандем от крадец мафиот и обслужващ го доносник. Без никакви доказателства и без капчица срам, двамата ръсят небивалици за кредити, каквито Делян Пеевски никога не е взимал и за несъществуващи задължения към банки, при все че това са леснопроверими неща. И тези небивалици идват от устата на разбойник, плячкосал милиардите от вложенията в КТБ, за да гради частната си империя и да хрантути всякакви долни създания, най-вече доносници на ДС, които му лъскат имиджа. Да, това е нищожна цена за лъжите, които тези отрепки изричат. И банкерът беглец трябва да е благодарен, че има толкова безгръбначни, които се съгласяват да му вършат подобни услуги, защото евтиния им морал лъха от всичко, с което те се отчитат пред него.

Агент Академик, скрит зад смокиновия лист като д-р Попкутуев, обича да показва начетеност. Той е като онези блондинки, които цитират Паулу Коелю. Също толкова плиткоумен и тщеславен, Агент Академик си записва разни мисли, които са му направили впечатление и ги вмъква в творенията си, за да изглежда по-умен. Но зад високопарните му думи винаги прозира онзи клет и жалък доносник, внедрен в „Народна младеж“ да слухти и да си води записки.

Припомняме за по-младата аудитория, че Огнян Стефанов е бил съдържател на явочна квартира на Второ главно управление на ДС (контраразузнаването на режима). Той е действал по линия на т.нар. Легационен отдел. В неговата квартира са ставали конспиративните срещу между внедрената в британското посолство агентура и водещите им офицери от ВГУ. Колко прозападни са тези хора, всеки може да сам да си направи заключение. Стефанов е политически офицер от БНА, завършил е навремето Малката консерватория – Лвовското висше военнополитехническо училише, което е под шапката на Генералния щаб на Съветската армия и било ковачница на кадри за ГРУ. Днес този войник на злото е горд притежател на сайт, създаден и спонсориран с пари с неясен произход. В него работят едва няколко неграмотници, на фона на които даже неандерталец като агент Академик няма как да не блести.

По повод на този доносник вървят всякакви слухове. Например, че е изхвърлил на улицата журналистите от „Торнадо“, прибирайки парите от заплатите им в дълбокия си джоб. Или че в комбина с обвиняемият за пране на пари адвокат Лазар Карадалиев са получили над 1,2 млн. лева, за да измъкнат от наказателно преследване банкера беглец Цветан Василев дни преди фалита на КТБ през 2014 г. Но това, всъщност, не са слухове, а самата истина. Както е истина, че този долнопробен агент никога няма да успее да изплати дълговете си към своя спонсор и ще му е доживотен слуга със слагаческите си текстове, пълни с ценни мисли, препратки и послания, в които агент Академик и да иска, не може да вникне. Защото доносникът в него винаги избуява и дава трибуна на лъжата и клеветата. Но една лъжа, повторена 100 пъти не става истина, както политическият офицер смята. А фекалиите на всеки доносник рано или късно се оттичат в канала. Народна мъдрост, но нейният автор не е д-р Димитър Попкутуев.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.