0

П о случай навършването на 31 години певицата Адел сподели в Инстаграм 4 черно-бели снимки и някои „подсказки“ за следващия си албум. Само няколко седмици след като стана ясно, че се разделя със съпруга си Саймън Конецки, тя изглежда във върхова форма. Британската звезда има 31 792 000 последователи в Инстаграм и постът й в рамките на няколко часа събра над 2 милиона харесвания и 30 000 коментара.

По случай навършването на 31 години певицата Адел сподели в Инстаграм 4 черно-бели снимки и някои „подсказки“ за следващия си албум. Само няколко седмици след като стана ясно, че се разделя със съпруга си Саймън Конецки, тя изглежда във върхова форма. Британската звезда има 31 792 000 последователи в Инстаграм и постът й в рамките на няколко часа събра над 2 милиона харесвания и 30 000 коментара.

В него се казва: „...Драстично се промених през последните години и продължавам да се променям и това ми харесва. 31-вата ми година ще бъде страхотна и ще я посветя изцяло на себе си. За пръв път от 10 години съм готова да чувствам света около себе си ида вдигна поглед...Научете се наистина да обичате самите себе си – едва сега разбрах, че това е достатъчно и дори предостатъчно“. След това тя обяснява, че албумът ще се казва „30“ и ще бъде дръм енд бейз - напук на очакванията. С това певицата продължава традицията да нарича албумите си на възрастта, на която ги издава. Последният, „25“, излезе през 2015 г. и от него се продадоха над 20 милиона копия по света. Сега феновете й предвкусват звука на батерия и баскитара в новия музикален проект.