А1 e в Топ 3 на класацията за най-добър работодател Career Show Index 2021
4

А1 e в Топ 3 на класацията за най-добър работодател Career Show Index 2021

За втора поредна година А1 България е сред първите три най-добри работодатели в България според класацията Career Show Index. Индексът отличава резултатите на работодателите на база представянето им в едни от най-престижните бизнес класации у нас и на получените през последните три години награди и сертификати. Сред тях са Career Show Awards 2020, Career Show Awards 2019, Forbes Business Awards 2020, Forbes Business Awards 2021, Top Employer Institute и b2b Media Awards 2020. Цялата класация Career Show Index 2021 може да бъде видяна на https://careershow.bg/index/employer/.

“Поздравяваме А1 България за забележителните постижения и класирането в Топ 100 най-добри работодатели в България на Career Show Index 2021. Отличията на компанията в различни категории за развитие на работодателската марка и човешкия ресурс са ясно доказателство за комплексния ѝ подход към растеж и грижа за служителите. Чрез усилията, които полага за развитието на благоприятна и перспективна работна среда, А1 дава своя принос за превръщането на България в предпочитана дестинация за кариерно развитие. Щастливи сме, че можем да дадем гласност на постигнатите успехи”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Миглена Узунова-Цекова, старши директор „Човешки ресурси“ и член на Лидерския екип на А1 България, коментира: „Горди сме, че за втора поредна година сме в Топ 3 на най-предпочитаните работодатели в България в Career Show Index. Радвам се, че целенасочената ни работа да създаваме благоприятна среда за професионално развитие и цялостно благополучие на служителите не остават незабелязани, особено след предизвикателната година, през която преминахме като още по-силен и мотивиран екип. Ценим това отличие, което ни дава допълнителна увереност, че сме на прав път, като предоставяме сигурност и стабилност, но същевременно и подкрепа и стимул за развитие и иновативно мислене на нашите служители. “

А1 използва съвременни и иновативни методи за усъвършенстване на индивидуалните компетенции на всеки от служителите и осигурява богато портфолио от въвеждащи, надграждащи и специализирани обучения, голяма част от които са съобразени с дигиталния начин на живот и работа. За да стимулира професионалното развитие на екипа, А1 предоставя също и разнообразни възможности за постоянно учене и запознаване с най-новите технологии и тенденции за управление на бизнеса. Сред множеството възможности за развитие в компанията е и ICT академията, в която от старта ѝ през септември 2020 г. до края на май тази година близо 220 служители на А1 надградиха знанията си в сферата на ICT технологиите и услугите. Обученията бяха обособени в 8 различни теми, сред които „Мрежови услуги“, „ИТ сигурност“, „Интернет на нещата“. За малко повече от половин година в рамките на „ICT академия“ експертите от А1 проведоха близо 70 обучения, които регистрираха над 3000 участия, 1800 от които - виртуално в реално време.

Компанията е дигитализирала почти всички вътрешни процеси и предоставя възможност за дистанционна работа на служителите и гъвкаво работно време и място. Програмите за цялостно благосъстояние обхващат както физическото и психическото здраве, така и грижи за семействата и децата. Наскоро компанията обяви, че разширява детската градина за деца на служители в кампуса на централния офис, която вече ще се посещава от близо 80 деца. Чрез специално разработени програми като „А1 Топ 100“ и „Шампиони в продажбите“, компанията отдава признание и възнаграждава най-добрите постижения.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.