Снимки

Овен 21 март - 20 април

 

Критичен ден. Попадате в хаоса на неуредените връзки, неспазените закони и предписания. Не влизайте в спорове, нищо няма да постигнете. Навсякъде тече процес на конфонтация, надвикване и надлъгване, след което всички ще се окажат излъгани. Може да преживеете особено стресова ситуация, ако се вклините в отношенията на други двама. Не се месете и не позволявайте намеси, ако искате този ден да мине спокойно за вас. Препоръчва се пост и въздържание, отказ от участие в колективни инициативи.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

 

Днес и най-подредената ви програма може да пропадне в хаоса на чуждото безразличие или липса на отговорност. Не тръгвайте с голямата кошница. Ако искате в следващите два дни да постигнете максималното уредете си среща с капацитет в интересуващата ви област и в посоката, в която смятате да пробиете. Нищо важно да не се започва, особено ако е част от обща програма. Бъдете избирателни в контактите, прекъснете вредни и разболяващи връзки, сложете край и на една невъзможна любов.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ще имате много работа, но и много от усилията ви ще отидат на вятъра поради конфликтите и неподредената програма на хората, от които зависите на работното място и в страничната си дейност. На всички нива текат разправии. Влиза се в излишни претенции и забележки, след които и общата работа може да се развали или да ползва чужди интереси. Каквото отложите за утре ще тръгне по вода, стига днес да не позволите някой да ви я подлее, да ви разклати стола и позицията, на която се намирате. Ограничете контактите.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни - 21 юли

 

Тежък и рисков ден. Не пътувайте, ако чувствате някакво притеснение или имате проблем с колата. Към обед сте особено склонни да поемате излишен риск, да провокирате околните и да действате първосигнално. Очаквайте изблици на емоции и страсти на работното място и у дома. Каквото се развали трудно ще се оправи. Не казвайте и не правете нищо, от което ще ви се иска после да се отказвате. Бъдете икономични в думи и в дела. Може да влезете в преразход на сили и средства. Нищо ново да не се предприема.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли - 22 август

 

Безпорядъкът, който цари наоколо ще ви помогне тихомълком да постигнете това, за което другите се борят и спорят. Днес истинските лъвове влизат през задния вход, докато другите са се струпали на парадния. Не участвайте в общи инициативи, ако искате вашите да тръгнат по план и график. Родените около 10 август ще извадят неочакван късмет и може да заемат позиция овакантена от конкуренцията. Ще видите някого в истинската му светлина. Време е да си направите сметката и в любовта. Не поддържайте ограбващи връзки.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август - 22 септември

 

Не търсете път към другите, а намерете своя, своята ниша и мястото, в което ще се чувствате уютно. Навлизате в тридневен силен период, стига да се ориентирате правилно в отношения и лични връзки. Желателна е среща с учетелите и с тези, които смятате за капацитети в нужната ви област. Сами може да спечелите от консултантска дейност, да ви превлекат в престижни проекти и от утре да сте на нова работа. За 2-3-и планирайте сключване на нови договори и имотни продажби. Дано усетите накъде духа вятърът на промяната.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Везни 23 септември - 22 октомври

 

Родените около 10 октомври са в по-неблагоприятна позиция. Не предприемайте нищо важно и значимо. Не рискувайте с необмислени пътувания и срещи с хора, които не познавате. Ден на големия маскарад. Не се знае кой какво ти мисли и какво всъщност иска от теб. Нужна е тарезва оценка на действителеноста. Ще ви помогнат експерти в областа, в която се каните да тръгнете. Подсигурете се по няколко линии. Четете дребния шрифт преди да подпишете каквото и да било. Неблагоприятно за операции в областа на главата.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

В общата говорилня ще извлечете ползи и ще постигнете повече от другите. Лесно разграничавате своите от чуждите. Маските падат и в любовта. Поставете ребром въпросите, които ви вълнуват. Не правете компромиси с чувството си за отговорност и чест. Разберете се по спорните въпроси, защото в следващите два дни ще се окажете въвлечени в потока на чуждата инициатива. Не планирайте отваряне на заведения и търговски обекти в комбина с някого. Подсигурете се юридически, не вярвайте само на честна дума.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Постъпете различно, освободете се от една зависимост и поставете ребром въпроси вързани с бизнеса и любовта. Не смесвайте едното с другото. Ще видите някого в истинската му светлина. Не крийте главата си в пясъка на предоверяването. Сега е момента да се прекратят губещи връзки, да се каже и направи това, което мислите и се навивате в дългите самотни дни и вечери. С една дума и жест може да излезете от период на лъжи и преструвки и да започнете начисто. Не губете енергия в празни приказки, а действайте.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Един от неблагоприятните и рискови дни за родените около 10 януари. Луна и Уран от Овен сключват пречупващ аспект с Плутон от вашия знак. Страстите кипят, емоциите достигат върха на търпимост. Някой ще направи и каже неща, които друг път не би си позволил. Ден на жабешкия хор в блатото на живота. Много викове и крякане след които нищо съществено не се променя, но енергията ви е отишла на вятъра вместо да отиде за полезни дела. Не влизайте в спорове, не бъдете многословни и не провокирайте околните.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-3

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ще се изявите като водачи на общественото мнение. Ще има и неприятни моменти на спорове и обвинения, от които трудно ще се измъкнете. Тенденцията е да увличате околните с действия и думи, затова е важно да бъдете отговорни, да не зависите от друг и да не се явявате маша в ръцете на чужди интереси. Очертават се професионални и политически дебати, в които не се стига доникъде. Напуснете полето на предопределените битки и в любовта. Направете своя избор и повече не поглеждайте в чуждата посока.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Риби 20 февруари - 20 март

 

И както е казал поетът, днес „всички сме в калта, но някои от нас гледат към звездите”. Очертават се скандали, нериятности на работното място, спорове и интриги, които не водят доникъде, а ни карат да губим енергията си в празни приказки с празни хора. Направете усилие, измъкнете се от подобни ситуации, не позволвайте да ви въвличат в материални спорове. Каквото отложите за следващите два дни ще тръгне като по вода, ще донесе пари и ползи и ще ви избави от неудобствата, които в момента ви връзват ръцете.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Честит Рожден Ден!

 

Личната ви година е 7-ца, която ви поставя на браздата между миналото и бъдещето. Една крачка ще промени изоснови живота ви. Направете я сами. Влезте в нова среда, започнете нова програма за работа и учене и тръгнете по пътя, който подготвяте отдавна. Не се обръщайте назад. В средата на октомври е добре да регистрирате патент, новата си фирма или да стартирите нова дейност.

Родените днес притежават изкрящ темперамент и неукротими страсти. Във всичко ще влагат много енергия. Ще имат моменти на силен подем и след това пик на безенергийност. Научете ги да не отиват в крайности, да се придържат към златната среда, което за тях ще е изключително трудно.

Заченатите днес ще бъдат богати, ще се радват на слава и почести, но ще развият и опасно честолюбие, което в крайна сметка може да ги провали и остави сами.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.